-->
GAMEVIL’in Yeni RPG Oyunu Dragon Blaze ile Büyülü Diyarlara Yolculuk Başlıyor

Koreli yapımcı FLINT tarafından geliştirilen ve GAMEVIL tarafından yayınlanan bu mobil RPG’de ister tek başına ister arkadaşlarınızla fantastik diyarların tozunu attıracaksınız. Bugün itibariyle Google Play’de yerini alan Kore yapımı mobil RPG oyunu Dragon Blaze ile maceraya atılın ve fantastik diyarların efendisi olmaya hazır olun. FLINT tarafından geliştirilen ve GAMEVIL’in yayıncılığını üstlendiği Dragon Blaze, dinamik karakterler ve […]

30.04.2015 | ulasufuk

Koreli yapımcı FLINT tarafından geliştirilen ve GAMEVIL tarafından yayınlanan bu mobil RPG’de ister tek başına ister arkadaşlarınızla fantastik diyarların tozunu attıracaksınız.

Bugün itibariyle Google Play’de yerini alan Kore yapımı mobil RPG oyunu Dragon Blaze ile maceraya atılın ve fantastik diyarların efendisi olmaya hazır olun. FLINT tarafından geliştirilen ve GAMEVIL’in yayıncılığını üstlendiği Dragon Blaze, dinamik karakterler ve canlı savaş sahneleri ile dopdolu, büyüleyici bir RPG.

Oyun, yaşayanların ve ölülerin efendisi ejder kral Deathcrown’un dönüşü ile başlıyor. Kralın gelişiyle birlikte insanlar ve ejderhalar arasında ölümcül bir savaş başlıyor ve insan ırkını tehlikelerden korumak da kahramanlarımıza düşüyor. Oyunda toplam beş sınıf var: Savaşçı, Okçu, Büyücü, Şifacı ve Hilebaz. Yolculuk boyunca oyuncular, yeni karakterlerle karşılaşıp onlarla işbirliği yapabiliyor. Ayrıca müttefikler de Dragon’s Landing’deki çeşitli yaratıklarla mücadele edebilmeleri için eğitilebiliyorlar.

Dragon Blaze’de dört farklı oyun modu bulunuyor:

  • Macera: Bu modda oyuncular, farklı zorluk derecelerinden (Normal, Kahraman, Efsane ve Mitik) birini seçip Dragon Landing’de yolculuk ediyor, düşmanlarla çarpışıp yeni müttefikler ediniyor ve oyunun hikayesini öğreniyorlar.
  • Boss Savaşları: Gerçek zamanlı bu modda dört oyuncu işbirliği yapıp boss savaşlarına çıkıyor, ödül olarak da ender bulunan eşyalar ve silahlar kazanabiliyor. 
  • PvP Arena: PvP modunda oyuncular arenada karşı karşıya geliyor ve kahramanlarını güçlendirip diledikleri şekilde geliştirebilecekleri avatarlar elde ediyor.
  • Labirent: Bu mod oyuncuları tehlikelerle dolu labirentin içinde bir keşfe çıkarıyor; karşılarına art arda çıkan düşmanları yenerek altın kazanıyorlar.

Kullanıcılar kahramanlarını seviye atlayarak, yeni silahlar edinerek, aktif ve pasif yetenekler öğrenmelerini sağlayarak geliştiriyorlar. Oyunun aynı zamanda farklı avantajlar sunan son derece gelişmiş bir quest ve guild sistemi var.

Dragon Blaze ilk olarak 2014 Şubat ayında Kore’nin meşhur mesajlaşma platformu KakaoTalk bünyesinde yayınlandı ve kısa sürede GAMEVIL’in en başarılı oyunlarından biri olmayı başardı. 5 milyon kez indirilen oyun, Kore’nin en çok kazandıran ilk 10 aplikasyon sıralamasında kendine sağlam bir yer edinirken, Kore App Store’da 1 numaraya Google Play’de ise 4 numaraya kadar yükseldi.

Dragon Blaze Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir. Oyunun iOS versiyonu 11 Mayıs’tan itibaren yayında olacak.

Dragon Blaze ile ilgili gelişmeler ve birçok detayı Twitter’da @PlayDragonBlaze hesabı üzerinden, Facebook’da ise facebook.com/DragonBlazeGAMEVIL adresinden takip edebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!