-->
Fruit Ninja Kinect 2 İnceleme

Meyve Kesmeceye Şimdi Xbox One’da… Akıllı telefonların ilk çıkış tarihlerinde hayatımıza giren Fruit Ninja Android, ios’ lardan sonra konsollarımıza Kinect ile beraber giriş yapmıştı. Bağımlılık yaratan oyunu devam oyunu Fruit Ninja Kinect 2 inceleme köşemizin yeni misafiri oluyor. En son söyleyeceğimi en başta söylemek istiyorum. Oyun müthiş derecede bağımlılık yaratıyor. Serüvene İphone ile başladım ve […]

02.04.2015 | ulasufuk

Meyve Kesmeceye Şimdi Xbox One’da…

Akıllı telefonların ilk çıkış tarihlerinde hayatımıza giren Fruit Ninja Android, ios’ lardan sonra konsollarımıza Kinect ile beraber giriş yapmıştı. Bağımlılık yaratan oyunu devam oyunu Fruit Ninja Kinect 2 inceleme köşemizin yeni misafiri oluyor. En son söyleyeceğimi en başta söylemek istiyorum. Oyun müthiş derecede bağımlılık yaratıyor. Serüvene İphone ile başladım ve şu anda Xbox one’da Kinect’te devam ediyorum. Parmaklarda oluşan meyve kesme bağımlılığından sonra sıra ellere geldi. Sizleri daha fazla meraklandırmadan oyunun detaylarına iniyorum. Fruit Ninja Kinect 2 Xbox One platformu için Microsoft’un vizyonu ne kadar merkezi göz önüne alındığında, tam yetenekleri kullandığı ender oyunlardan biri demek yanlış olmaz.

 
Fruit-Ninja-Kinect-2-inceleme1
 

Dokunmatik sürümdeki gibi dört farklı mod bulunuyor. Menü ufak değişiklikler bulunmakla beraber göze çarpan farklılıklar, oyunun durdurma menüsünde ve liderlik tablolarının menüye taşınması. Modların özelliklerine gelirsek multiplayer iki kişinin bir takım veya birbirlerine rakip olarak meyveleri parçalama zevkini tadabiliyorlar. Classic’te süre sınırsız fakat meyveleri ikiden fazla sayıda düşürmeden oynamak gerekiyor, eğer üçüncü meyve düşerse oyun bitiyor. Meyvelerle birlikte ara sıra bombalar geliyor. Aman dikkat! Bir tanesine bile değmeyin, yoksa oyun sona erer.

 
Fruit-Ninja-Kinect-2-inceleme2
 

Festival’deyse meyve kaçırmakta özgürsünüz, korkmayın. Bombalar da yok fakat 90 saniyelik sürede meyveleri en verimli şekilde kullanmanız gerekiyor. Eğlencede sınır tanımayan Arcade ise bize 60 saniyelik süre tanıyor. Meyveleri kaçırmamaya çalışarak, üst üste kombolar yapıyoruz. Tabii ki bombalara da çarpmamaya özen göstermeliyiz. (10 puan eksiltiyor her bir bomba.) Aman ha! Renkli muzları sakın kaçırmayın, puan olarak işimize çok yarayacaklar. Örneğin; buz tutmuş muz, bir süreliğine zamanı donduruyor ve meyveler yavaşlıyor ki bu sayede hepsi bir aradayken kombolarımızı gerçekleştirebiliyoruz. Renkli muz sayesinde bir süre ekranın sol ve sağ tarafından muzlar geliyor.

Oyunun sonunda yaptığınız kombolara ve kestiğiniz meyvelere göre 3 adet Bonus puan ekleniyor. Bazen sizi çok şaşırtacak puanlar da görebilirsiniz. swag bölümünde bulunan görevleri yaparak, yeni bıçak ve arkaplan alabiliyorsunuz. Bu sayede oyunu sıradan bir bıçak ve arkaplan ile oynamaktan kurtararak, daha zevkli bir hale getiriyorsunuz.

 
Fruit-Ninja-Kinect-2-inceleme3
 

Genel değerlendirme yapacak olursak Fruit Ninja Kinect 2 beklentilerimin üzerinde oldukça keyifli bir yapım olmuş. Eğer zombili fps oyunlarından sıkıldıysanız Xbox one konsolunuz yanında Kinectiniz varsa Fruit Ninja Kinect 2 oynamanızı tavsiye ederim. Keyifli zaman geçirmenin yanında ciddi anlamda spor yapacağınızdan şüpheniz olmasın.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!