-->
Evinizin Yeni Eğlence Merkezi:Acer Revo One

-Ultra HD 4K2K için çift ekran desteği ve 7.1 kanal ses çıkışı -İki SATA bağlantı noktasıyla 6TB’a kadar genişletilebilen 2TB depolama alanı, RAID 0/1/5 desteği -Revo uygulamalarını kullanarak masaüstünüzü akıllı telefonunuzla uzaktan kontrol etme özelliği Boyutları küçük, yetenekleri büyük olan yeni Acer Revo One RL85, tüm ailenin eğlence merkezi olmak için tasarlanmış şık bir kişisel […]

08.04.2015 | ulasufuk

-Ultra HD 4K2K için çift ekran desteği ve 7.1 kanal ses çıkışı

-İki SATA bağlantı noktasıyla 6TB’a kadar genişletilebilen 2TB depolama alanı, RAID 0/1/5 desteği

-Revo uygulamalarını kullanarak masaüstünüzü akıllı telefonunuzla uzaktan kontrol etme özelliği

Boyutları küçük, yetenekleri büyük olan yeni Acer Revo One RL85, tüm ailenin eğlence merkezi olmak için tasarlanmış şık bir kişisel bilgisayar. Multimedya paylaşımı, içerik akışı, çok büyük depolama ve toplama alanı Revo One’ın kilit özelliklerinden. Tek bir cihaz artık daha fazla alan kaplayan ve kullanıcılar için daha fazla iş çıkaran farklı teknolojik çözümlerin hepsinin yerini alabilir!

Eksiksiz Eğlence Merkezi

Revo One Intel Core i3 veya i5 işlemcileri kullanan bir ev eğlence merkezi olarak tasarlanmıştır. Full HD’nin (1080p) dört katı çözünürlük sağlayan iki ekran (HDMI ve Mini DisplayPort) ve Ultra HD (3840×2160) 4K2K video çıkışı desteklemesinin yanı sıra, 7.1 kanallı ses çıkışı zengin ve gerçekçi bir sinema benzeri deneyim garantiler. Revo One televizyon programları, filmler ve fotoğraflarınızdan slayt gösterileri izlemek için idealdir. Her biri 2 TB’a kadar üç HDD depolama yuvasına sahiptir. Eğer bu kadar alan da yeterli değilse, Revo One 6TB’a kadar kolayca genişletilebilen iki SATA bağlantı noktası barındırır ve RAID 0/1/5 desteklemektedir. AC Protokolü sayesinde, Wi-Fi bağlantısı geleneksel BGN kullanan bilgisayarlara göre beş kata kadar daha hızlı olan kablosuz bağlantı sağlar .

Modern ve Şık Tasarım

Yalnızca büyük yeteneklere sahip olmakla kalmayan Revo One, aynı zamanda tasarımıyla da dikkat çekici. Yatak odasından oturma odasına, hatta çocukların oyun odasına kadar her ortama uygun olması için tasarlanmış olan bu cihaz, minimalist olmasının yanı sıra çok şık bir tasarıma sahiptir. Estetik eğimli kenarları ve yuvarlak köşelerinin yanında parlak ve gösterişli görünümüyle beyaz veya siyah renklerde temin edilebilir. Minimalist bir görünüşe sahip olmasına rağmen, Revo One kaliteli bir bilgisayardan beklenen tüm temel özellikleri ve hatta daha fazlasını barındırır. Üst yüzeyinde, Revo One kolay erişim için bir SD kart yuvasına ve LAN ile sabit disk durumunu tek bakışta belirten ışıklar bulunan dört LED akıllı göstergeye sahiptir. Arkasında ise iki USB 2.0, iki USB 3.0, HDMI ve mini DisplayPort dahil olmak üzere tüm diğer bağlantı noktalarının yanı sıra, kullanıcıların bir kalem kullanarak açabilecekleri bir güvenlik mandalı mevcuttur. Altındaysa, kullanıcılar sabit diskleri sistem çalışırken değiştirebilecekleri ihtiyaç duydukları her şeyi bulabilirler.

Acer BYOC™ Uygulamaları

Revo One kullanıcılara nerede olurlarsa olsunlar, dosyalarına tüm cihazlarından tam erişim sağlayan Acer Build Your Own Cloud (BYOC™) özelliğini destekler. Acer artık kullanıcıların Acer markası taşımayan cihazlardan bile herhangi bir cihaz kullanarak tüm dosya, fotoğraf, müzik ve belgelerine özel bir erişim yöntemi olan BYOC’u kullanmaları için gerekli olan her şeyle önyüklü olarak gelmektedir.Ayrıca kullanıcının kendi kişisel bulutu yine kendi kişisel cihazlarından çalıştırıldığı için her şey özel ve güvende kalır.

Kolay Erişilebilirlik

Acer erişilebilirlik ve kolay medya navigasyonunun keyifli bir eğlence deneyiminin anahtarı olduğunun farkındadır ve bu nedenle Revo One opsiyonel bir çok kullanışlı uzaktan kumanda ile birlikte gönderilir. Bu aksesuar metin ve aramaları yazmak için eksiksiz bir klavyeye ve medya kontrolü için geniş bir izleme pad’ine sahiptir. Acer Smart Control sayesinde, iOS ve Android cihazlar için özel bir uygulama ile kullanıcılar Revo One’ı uzaktan kontrol edebilir ve doğrudan akıllı telefonlarından içerik akışı sağlayabilirler.

Temin Edilebilirlik

Acer Revo One RL85, Haziran ayından itibaren 269€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.



Popüler Haberler


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!


Yayıncı HandyGames ve geliştirici ITEM42, mitolojiden ilham alan birinci şahıs ortak nişancı oyunu PERISH’i 15 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya süreceğini duyurdu.


Chucklefish tarafından yayınlanan ve Deadpan Games tarafından geliştirilen taktik tabanlı kart destesi oluşturma oyunu Wildfrost, 11 Nisan’da iOS ve Android mobil cihazlar için geliyor.


Take-Two Interactive, 460 milyon dolarlık bir anlaşmayla Borderlands serisinin geliştiricisi Gearbox Entertainment’ı satın aldığını duyurdu.