-->
Dragon’s Dogma Online’ın Alfa Testi 20 Nisan’da Başlayacak

Capcom, Dragon’s Dogma Online’ın PlayStation 3 alfa testinin 20 Nisan’da başlayacağını duyurdu. 28 Nisan’da sona erecek alfa testi için başvurular 7 Nisan’da başlayacak. Teste katılacak kullanıcılar 15 Nisan’da açıklanacak.Capcom, alfa testinde oyunculardan alınan geri bildirimleri ayrıntılı rapor haline 8 Mayıs’ta yayınlayacak. Alfa testinin ardından oyunun bu yaz PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC için kapalı beta süreci başlayacak. Capcom ayrıca […]

06.04.2015 | ulasufuk

Capcom, Dragon’s Dogma Online’ın PlayStation 3 alfa testinin 20 Nisan’da başlayacağını duyurdu. 28 Nisan’da sona erecek alfa testi için başvurular 7 Nisan’da başlayacak.

Teste katılacak kullanıcılar 15 Nisan’da açıklanacak.Capcom, alfa testinde oyunculardan alınan geri bildirimleri ayrıntılı rapor haline 8 Mayıs’ta yayınlayacak. Alfa testinin ardından oyunun bu yaz PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC için kapalı beta süreci başlayacak.

Capcom ayrıca oyun için “Seeker” ve “Sorcere” olmak üzere iki yeni sınıf duyurdu. 

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!