-->
DOGED’in Katkılarıyla Düzenlenen IEEE Build Up 2015’e Geri Sayım Başladı

Bağımsız oyun geliştiricilerinin ve amatörlerin yaratıcılıklarını sergileyeceği bu platform, oyun geliştirmek isteyen herkese bir başlangıç noktası olmayı hedefliyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan DOGED IEE Build Up, İzmir İleri Teknoloji Enstitüsü Kampüsü’nde, 8-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştiriliyor. DOGED IEEE Build Up, bağımsız ve amatör oyun geliştiricileri için yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri, aynı zamanda yatırımcılara ve firmalara yeteneklerini gösterebilecekleri […]

03.04.2015 | ulasufuk

Bağımsız oyun geliştiricilerinin ve amatörlerin yaratıcılıklarını sergileyeceği bu platform, oyun geliştirmek isteyen herkese bir başlangıç noktası olmayı hedefliyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan DOGED IEE Build Up, İzmir İleri Teknoloji Enstitüsü Kampüsü’nde, 8-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

DOGED IEEE Build Up, bağımsız ve amatör oyun geliştiricileri için yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri, aynı zamanda yatırımcılara ve firmalara yeteneklerini gösterebilecekleri bir platform oluşturmayı hedefliyor. Takımlar halinde organizasyona katılacak olan geliştiriciler, belirlenecek ortak bir tema çerçevesinde 48 saat içerisinde sıfırdan bir oyun geliştirecekler. Zorlu maraton sonunda tamamlanan oyunlar, jüri tarafından atmosfer, oynanabilirlik ve kurgu ölçütleri göz önünde bulundurularak değerlendirilecek.

Aynı zamanda seminerler ve workshoplar ile de zenginleştirilecek etkinlik, oyun geliştirme dünyasına girmek isteyen herkese bir başlangıç noktası olmayı hedefliyor.

Konu hakkında DOGED Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erkin, “Bu sene ikinci kez düzenlenecek olan DOGED IEEE BuildUp, geleneksel olarak düzenlenmeyi hedefleyen bir organizasyon. İçerdiği amatör ruh ve oyun geliştiricilere tanıdığı 48 saatlik sınırlı süre ile katılımcıların yaratıcılıklarını en verimli şekilde kullanarak, kendi sınırlarını ne kadar zorlayabileceklerini keşfetmelerini sağlayacaktır. Bu açıdan etkinliğin kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi ve jayıt için http://buildup.iyte.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.