-->
Büyük LoL Turnuvası Bu Kez Aamatörlere Özel ve Ücretsiz

Dünyanın en çok oynanan stareji oyunu League of Legends (LoL) için bu kez Tayvan Ticaret Merkezi tarafından, amatörlere özel dev bir turnuva düzenleniyor. 20 bin TL ödül havuzuna sahip turnuva için 20 Nisan’a kadar online başvuru yapılabilinecek. Tayvan Ticaret Merkezi ve Dış Ticaret Bürosu MOEA’nın her yıl farklı bir ülkede gerçekleştirdiği ve yüzbinlerce genç oyuncunun […]

06.04.2015 | ulasufuk

Dünyanın en çok oynanan stareji oyunu League of Legends (LoL) için bu kez Tayvan Ticaret Merkezi tarafından, amatörlere özel dev bir turnuva düzenleniyor. 20 bin TL ödül havuzuna sahip turnuva için 20 Nisan’a kadar online başvuru yapılabilinecek.

Tayvan Ticaret Merkezi ve Dış Ticaret Bürosu MOEA’nın her yıl farklı bir ülkede gerçekleştirdiği ve yüzbinlerce genç oyuncunun yarıştığı oyun turnuvası Tayvan Excellence Gaming Cup’ın 2015 yılında ilk adresi Türkiye oldu.

Tayvan Ticaret Merkezi tarafından, ESL Türkiye işbirliği ile amatörlere özel ücretsiz düzenlenen LoL Turnuvası’na 20 Nisan’a kadar online olarak başvuru yapılabilinecek.

Bu heyacanı yaşamak isteyen tüm gençler ve genç kalanlar başvurabilecek. Katılımın ücretsiz olduğu “Tayvan Excellence Gaming Cup” oyun turnuvası için online başvuru dönemi 1 Nisan-20 Nisan.

Türkiye’de de büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan League of Legends tutkunları 1 Nisan’dan itibaren online olarak www.taiwanexcellencegamingcup.com sitesinden başvurularını gerçekleştirebilecek. 20 Nisan’da başlayacak olan online elemelerin ardından, finale kalan 8 ekip 10 Mayıs Pazar günü, 20.000 TL’lik ödül havuzundan en büyük payın sahibi olabilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Sponsorluğunu Tayvan’ın ASUS, FSP, Gigabyte, INWIN, MSI, Thermaltake ve Transcend gibi büyük oyun markalarının gerçekleştirdiği Tayvan Excellence Gaming Cup’ta, finale kalan oyuncular her biri 7 büyük markanın ürünlerinden oluşan Tayvan bilgisayarlarını kullanacaklar ve para ödülünün yanı sıra son model ürünleri kazanmak için de kıyasıya mücadele edecekler.

gaming



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.