-->
Bloodborne’un Satışları Bir Milyonu Aştı

Sony, Sony Computer Entertainment Japan Studio ve From Software’in PlayStation 4 aksiyon RPG oyunu Bloodborne’un satış rakamını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre 24 Mart’ta çıkış yapan oyun, 5 Nisan itibari ile dünya çapında toplamda bir milyondan fazla sattı. Bu satış rakamı Blu-ray disk satışları ve PlayStation Store’dan indirmeleri içeriyor. SCE Worldwdie Studios başkanı Shuhei Yoshida konuyla ilgili olarak; pek çok kullanıcının Bloodborne’un son derece zengin, güzel melankolik bir atmosfere […]

14.04.2015 | ulasufuk

Sony, Sony Computer Entertainment Japan Studio ve From Software’in PlayStation 4 aksiyon RPG oyunu Bloodborne’un satış rakamını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre 24 Mart’ta çıkış yapan oyun, 5 Nisan itibari ile dünya çapında toplamda bir milyondan fazla sattı. Bu satış rakamı Blu-ray disk satışları ve PlayStation Store’dan indirmeleri içeriyor. SCE Worldwdie Studios başkanı Shuhei Yoshida konuyla ilgili olarak; pek çok kullanıcının Bloodborne’un son derece zengin, güzel melankolik bir atmosfere sahip ayrıntılı dünyasını ve gerilimini yaşamakta olduğundan heyecan duyduğunu belirtti.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!