-->
Batman: Arkham Knight İçin Season Pass ve Premium Edition Duyuruldu

Warner Bros. ve Rocksteady Studios, Batman: Arkhakm Knight için Season Pass ve Premium Editionduyurdu. $39.99 perakende satış fşyatına sahip olacak Season Pass, oyunun çıkışı sonrası altı ay yeni hikaye görevleri, yeni boss’lar, Lgendary Batmobile skin’leri, gelişmiş challange haritaları, Alternatif karakter skin’leri, yeni sürülebilir yarış pistleri gibi yeni eklenti içerikleri sunacak. 99,99 $ fiyat etiketine sahip olacak The Premium Edition ise, ana oyun ve Season […]

29.04.2015 | ulasufuk

Warner Bros. ve Rocksteady Studios, Batman: Arkhakm Knight için Season Pass ve Premium Editionduyurdu.

$39.99 perakende satış fşyatına sahip olacak Season Pass, oyunun çıkışı sonrası altı ay yeni hikaye görevleri, yeni boss’lar, Lgendary Batmobile skin’leri, gelişmiş challange haritaları, Alternatif karakter skin’leri, yeni sürülebilir yarış pistleri gibi yeni eklenti içerikleri sunacak.

99,99 $ fiyat etiketine sahip olacak The Premium Edition ise, ana oyun ve Season Pass’ı içerecek. Batman: Arkham Knight, 23 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!