-->
Assassin’s Creed Chronicles Trilogy’nin İlk Videosu

Ubisoft tarafından dün duyurulan Assassin’s Creed Chronicles Trilogy’nin ilk videosu yayınlandı. PlayStation 4, Xbox One ve PC  için çıkış yapacak üç farklı oyun Çin, Hindistan ve Rusya’da geçecek. Assassin’s Creed Chronicles: China aslında geçtiğimiz Eylül ayında Assassin’s Creed Unity ‘nin season pass’ın bir parçası olarak açıklanmıştı. Fakat şimdi de üç farklı oyun projesine dönüşen oyunlardan ilki olan Assassin’s Creed Chronicles: China 9,99 $ fiyat etiketi ile […]

01.04.2015 | ulasufuk

Ubisoft tarafından dün duyurulan Assassin’s Creed Chronicles Trilogy’nin ilk videosu yayınlandı. PlayStation 4, Xbox One ve PC  için çıkış yapacak üç farklı oyun Çin, Hindistan ve Rusya’da geçecek.

Assassin’s Creed Chronicles: China aslında geçtiğimiz Eylül ayında Assassin’s Creed Unity ‘nin season pass’ın bir parçası olarak açıklanmıştı. Fakat şimdi de üç farklı oyun projesine dönüşen oyunlardan ilki olan Assassin’s Creed Chronicles: China 9,99 $ fiyat etiketi ile 21 Nisan’da Kuzey Amerika’da, 22 Nisan’da da Avrupa’da çıkış yapacak. Diğer iki oyunda, Assassin’s Creed Chronicles: India veAssassin’s Creed Chronicles: Russia daha sonraki tarihlerde gelecek.

Her üç oyunda Climax Studios tarafından geliştirilirken ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!