-->
23 Nisan Skylanders Şenlikleri Başlıyor

Aral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara özel olarak hazırlanan Skylanders etkinlikleri ile kutlamaya hazırlanıyor. Çocukların bu anlamlı ve güzel gününe daha fazla mutluluk katmak isteyen Aral, 20 – 26 Nisan tarihleri arasında birçok AVM’de düzenleyeceği birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocukların bu mutlu gününü taçlandırmayı hedefliyor. İnteraktif oyun dünyasında çığır açan Skylanders video oyun […]

22.04.2015 | ulasufuk

Aral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara özel olarak hazırlanan Skylanders etkinlikleri ile kutlamaya hazırlanıyor. Çocukların bu anlamlı ve güzel gününe daha fazla mutluluk katmak isteyen Aral, 20 – 26 Nisan tarihleri arasında birçok AVM’de düzenleyeceği birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocukların bu mutlu gününü taçlandırmayı hedefliyor.

İnteraktif oyun dünyasında çığır açan Skylanders video oyun serisi ile oyuncaklar hayat buluyor ve oyuncaklar tüm çocukları Skylanders karakterlerinin büyülü ve eğlenceli dünyaya çağırıyor… 23 Nisan haftasına özel olarak düzelecek etkinliklerde çocuklar sevdikleri Skylanders karakterleri ile doyasıya oynama fırsatı yakalayacaklar. Simli dövme aktivitesi, görsel şovlar, Photoshoter aktivitesi ve daha birçok etkinlik ile çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatılacak…

Gün Gün Skylanders Programı;

  • 20 – 26 Nisan Palladium AVM Platin Önü – Gün Boyu
  • 23-24-25-26 Nisan Zorlu AVM Zincirlikuyu Girişi – D&R – Gün Boyu
  • 23-24-25-26 Nisan Ümraniye Meydan AVM Media Markt Önü -Gün Boyu
  • 23-24-25-26 Nisan Kentpark AVM Media Markt Önü – Gün Boyu

skylanders



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!