-->
Wolfenstein: The Old Blood Duyuruldu (Video)

Bethesda Softworks ve Machinegames, Wolfenstein: The Old Blood’u duyurdu. Geçtiğimiz yıl çıkış yapan Wolfenstein: The New Order’ın öncesini anlatan bağımsız oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için 5 Mayıs’ta dijital olarak çıkış yapacak. Avrupa’da oyunun PlayStation 4 ve PC sürümleri perakende olarak ta satışa sunulacak. $19.99 / £14.99 fiyta etiketine sahip olacak Wolfenstein: The Old Blood’u oynamak için The New Order sahip olmak gerekmiyor. Duyuru […]

05.03.2015 | ulasufuk

Bethesda Softworks ve Machinegames, Wolfenstein: The Old Blood’u duyurdu. Geçtiğimiz yıl çıkış yapan Wolfenstein: The New Order’ın öncesini anlatan bağımsız oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için 5 Mayıs’ta dijital olarak çıkış yapacak.

Avrupa’da oyunun PlayStation 4 ve PC sürümleri perakende olarak ta satışa sunulacak. $19.99 / £14.99 fiyta etiketine sahip olacak Wolfenstein: The Old Blood’u oynamak için The New Order sahip olmak gerekmiyor.

Duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.


KONAMI bu önemli dönüm noktasını bir dizi oyun içi etkinlik, eşya ve ödülle kutluyor