-->
The Game For Big Kids, Dünya Devi Razer ile Anlaştı

Türkiye’nin bir numaralı oyun kompleksi The Game for Big Kids ile dünyanın lider oyun aksesuar markası Razer işbirliği sayesinde markanın birbirinden özel ürünleri artık The Game’de! Point Hotel Barbaros bünyesinde yer alan, Türkiye’nin rakipsiz oyun kompleksi The Game For Big Kids, dünyanın lider oyun aksesuar markası Razer ile marka işbirliği yapıyor. Bundan böyle oyuncular Razer’ın […]

13.03.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin bir numaralı oyun kompleksi The Game for Big Kids ile dünyanın lider oyun aksesuar markası Razer işbirliği sayesinde markanın birbirinden özel ürünleri artık The Game’de!

Point Hotel Barbaros bünyesinde yer alan, Türkiye’nin rakipsiz oyun kompleksi The Game For Big Kids, dünyanın lider oyun aksesuar markası Razer ile marka işbirliği yapıyor. Bundan böyle oyuncular Razer’ın tamamen oyunculara yönelik geliştirilmiş, birbirinden kaliteli ve özel ürünlerini The Game For Big Kids’de deneyimleyebilecekler.

İşbirliği ile ilgili The Game For Big Kids Departman Müdürü Gökhan Sardoğan “Dünyanın en büyük oyuncu ekipmanları ve donanım üreticisi Razer’la olan işbirliğimiz, hali hazırda mümkün olan en üst kalite oyun servislerini sunan The Game For Big Kids’i daha da üst bir seviyeye çıkaracak. Artık The Game For Big Kids misafirleri oyunlarını oynarken Razer ayrıcalığından faydalanabilecekler” şeklinde konuştu.

Bugün itibariyle The Game’de görebileceğiniz Razer ürünlerine bakacak olursak: 

  • Blackwidow Klavye: Dünyanın en popüler ve en çok satan oyun klavyelerinden biri olmayı başaran Blackwidow, aynı zamanda eSpor atletlerinin de ilk tercihlerinden biri olma özelliğine sahip. Bilhassa mekanik tuş anahtarları sayesinde oyuncular, oyun hızlarını iki katına çıkararak performanslarının sınırlarında gezinebiliyorlar.
  • Deathadder Mouse: Kişiselleştirme özellikleri ve yüksek hızıyla oyuncuların gözdesi olan Deathadder’ın yüzeyi nem geçirmeme özelliğine sahip. Avuç içine rahatça oturuşu, geniş Mouse tekerleği ve oyuncunun dilediği fonksiyonları atayabileceği beş farklı buton sayesinde rakiplerinizden daima bir adım öndesiniz.
  • Goliathus Mousepad: Bu çok özel mouse pad sayesinde Deathadder’in benzersiz performansı olduğundan daha da akıcı ve hızlı. Altındaki özel lastik dokuma sayesinde hiçbir şekilde kayma yapmayan bu pad ile The Game’de oyun keyfi bambaşka.
  • Kraken Pro Kulaklık: Son derece rahat ve nefes alan kulak yastıkları sayesinde uzun saatler boyu hiç rahatsızlık hissetmeden oyun oynamak artık mümkün. Vurgulanmış baslar ve kristal berraklığındaki mikrofon sesi, Kraken Pro’yu her türlü oyunun vazgeçilmez yoldaşı yapıyor.

Oyuncular için şehrin keşmekeşi ve stresi içinde adeta bir vaha görevi gören The Game for Big Kids, Razer ile yaptığı marka işbirliği sayesinde ziyaretçilerine ve üyelerine sunduğu oyun deneyimini artık yepyeni bir boyuta taşıyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!