-->
Shards of War: Bigpoint Yeni Sentinel Breach’yu Tanıtıyor

Bigpoint, askeri temalı MOBA oyunu Shards of War’da on altıncı oynanabilir karakter olan Breach’i duyuruyor. Breach bir saldırı karakteri. Tutsak ettiği bir Yapay Zeka (Y.Z.) planörünü süren Breach, üstün saha kontrol yetenekleriyle düşmanlarını saf dışı etmeye odaklanıyor. İnsanlık yukarıya yükselecek En tepesinden başlayalım. Breach´in temel becerisi ‘Overlord’, onun düşmanlarının üzerine yükselmesini sağlıyor. Önündeki tüm alanı […]

18.03.2015 | ulasufuk

Bigpoint, askeri temalı MOBA oyunu Shards of War’da on altıncı oynanabilir karakter olan Breach’i duyuruyor. Breach bir saldırı karakteri. Tutsak ettiği bir Yapay Zeka (Y.Z.) planörünü süren Breach, üstün saha kontrol yetenekleriyle düşmanlarını saf dışı etmeye odaklanıyor.

İnsanlık yukarıya yükselecek

En tepesinden başlayalım. Breach´in temel becerisi ‘Overlord’, onun düşmanlarının üzerine yükselmesini sağlıyor. Önündeki tüm alanı bombalarken geçici olarak görünmez hale gelip, son derece kullanışlı ‘Manyetosfer’ bombalarını da kullanabiliyor. Bu bombalar en yakın hedefe yapışıp, maksimum etkiyi sağlayacak şekilde patlatılabiliyor.  Manyetosfer’ler, özellikle droitlere ve kulelere karşı etkililer ve onlara daha yüksek hasar veriyorlar.

Breach’ten kaçmak kolay değil. Uçan düşman grupları özellikle, verdiği hasar zaman içerisinde artan ve tüm düşmanlarının darbelerini yavaşlatan delici mermi ‘Bio-Net’e karşı dikkatli olmalı. Buna ek olarak Breach’in pasif becerisi ‘Dokunaçlı Takip’, hasar almadığı bir süre sonrasında hareket hızının artmasını sağlayarak düşmanların onun pençelerinden kaçmasını daha da zorlaştırıyor.

Son olarak, tüm oyuncuları sevindirecek olan ‘Nanofaj’ becerisi de stratejik öneme sahip tüm alanları temizlemenin son derece etkili bir yolu. Bu bomba, tüm düşmanlara kendi alanlarında kaldıkları sürece hasar veriyor ve onları en kısa sürede alanı boşaltmaya zorluyor.
 
Makinelere Karşı Öfke

İnsanlar asırlardır avlanıyor. Elebaşı Overmind tarafından yer altına sürülen ve gölgelerde saklanan robotsu gözler en küçük harekete dikkat kesiliyor. Yine de, savaşmaya devam edenler var. Breach, Overmind’ın uşaklarının çok korktuğu bir kahraman.

Çeliği delen kamçısı ve kod katmanları, korkutucu makineleri bile kölesi haline getirmesini sağlıyor. Eşsiz Shard’ın kurtulan insanları arasında bir efsaneye dönüşen Breach, tek başına Overmind’ın grubuna saldırıyor ve makineleri kendi tarafına çekiyor. İnsanlığın kalıntıları için rüya sona ermiş gibi görünse de, Elebaşı Overmind ve uşakları için kabus daha yeni başlıyor

Shards of War Hakkında

Dünyanın ilk askeri temalı MOBA oyunu olan Shards of War’a, ücretsiz oynanabilen istemci sürümüyle erişilebiliyor. Takım oyununu strateji, karakter kullanım kabiliyeti ve W, A, S, D tuşlarının sağladığı mükemmel kontrol ustalığı ile birleştirmesi, eşsiz bir düzende aksiyon yüklü PvP savaşları sağlıyor.

Shards of War’da, beş kişilik iki takım ortalama 20 dakikalık karşılaşmalarda diğer takıma üstünlük kurmaya çalışıyor. Sürekli yenileri eklenen ve şu anda sayısı 16 olan özgün karakterlerin her biri farklı bir alanda uzmanlaşıyor: tank, dövüşçü, suikastçı, nişancı veya destek.

Rakip takımın hedefi, üç farklı koridoru ele geçirip savunarak düşman üssünü yok etmek. Her takıma görevlerinde yardımcı olmak için üssünden çıkan Yapay Zeka denetiminde droidler verilir. Her iki takım da haritanın merkez bölgesinde bulunan tarafsız droidleri ele geçirebilir.

Takımlar düşman droidleri yok ederek, savunma kulelerini yıkarak, görevleri tamamlayarak ve düşman oyuncuları öldürerek deneyim puanı kazanır. Oyuncular, bu puanlarla becerilerini artıran nesnelerin kilidini açabilir ve karşılaşmalarda kendi envanterlerinden hangi nesneleri kullanacaklarına karar verebilir (Donanım sistemi). 

Oyuncular hesap seviyeleri yükseldikçe, karakterlerini geliştirip daha güçlü nesneleri etkinleştirme fırsatına sahip olurlar.

Shards of War’ın Temel Özellikleri:

  • Geleneksel 5’e 5 PvP MOBA deneyimi.
  • Askeri temelli özgün dünya
  • Diğer MOBA oyunlarının aksine W-A-S-D tuşları ile kontrol.
  • Her biri özgün becerilere sahip 16 eşsiz karakter.
  • Ortalama 20 dakikalık aksiyon dolu amansız karşılaşmalar.
  • Nesne geliştirme ve üretimi (Crafting)
  • Donanım sistemi (karşılaşma öncesinde çeşitli nesnelerin ve becerilerin bulunduğu havuzdan seçim imkanı) 

Daha ayrıntılı bilgileri resmi web sitemizde bulabilirsiniz: www.shardsofwar.com.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!