-->
Rodea the Sky Soldier’ın 3DS Videosu

Kadokawa Games ve Prope, Rodea the Sky Soldier’ın 3DS sürümü için ilk videoyu yayınladı. Uçuş aksiyon oyunu 3DS’in yanı sıra Wii U içinde Japonya’da 2 Nisan’da, Kuzey Amerika ve Avrupa’da ise bu sonbaharda çıkış yapacak. 1 Nisan’da da 3DS sürümü için Japonya’da Nintendo eShop üzerinden bir demosu yayınlanacak oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:  

26.03.2015 | ulasufuk

Kadokawa Games ve Prope, Rodea the Sky Soldier’ın 3DS sürümü için ilk videoyu yayınladı. Uçuş aksiyon oyunu 3DS’in yanı sıra Wii U içinde Japonya’da 2 Nisan’da, Kuzey Amerika ve Avrupa’da ise bu sonbaharda çıkış yapacak.

1 Nisan’da da 3DS sürümü için Japonya’da Nintendo eShop üzerinden bir demosu yayınlanacak oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!