-->
Oyun Severler n11.com Game11’de Buluştu

n11.com’un düzenlediği ilk resmi oyun festivali olma özelliği taşıyan n11.com Game11 Konsol Oyunları Festivali 29 Mart Pazar günü The Game’de gerçekleştirildi. Etkinliğe anlık canlı yayın paylaşımı sağlayan Meerkat uygulaması damgasını vurdu, Türkiye’de ilk kez bir oyun festivali canlı yayınlandı n11.com’un düzenlediği ilk resmi oyun festivali olma özelliği taşıyan n11.com Game11 Konsol Oyunları Festivali, 29 Mart […]

31.03.2015 | ulasufuk

n11.com’un düzenlediği ilk resmi oyun festivali olma özelliği taşıyan n11.com Game11 Konsol Oyunları Festivali 29 Mart Pazar günü The Game’de gerçekleştirildi. Etkinliğe anlık canlı yayın paylaşımı sağlayan Meerkat uygulaması damgasını vurdu, Türkiye’de ilk kez bir oyun festivali canlı yayınlandı

n11.com’un düzenlediği ilk resmi oyun festivali olma özelliği taşıyan n11.com Game11 Konsol Oyunları Festivali, 29 Mart Pazar günü Point Hotel Barbaros’un içindeki The Game’de gerçekleştirildi. Her yaştan oyun tutkununu bir araya getiren, eğlencenin doyasıya yaşandığı festivalde katılımcılar oyunların, turnuvaların, DJ performansları ve sürprizlerin tadını doyasıya çıkardı. Festivale gün boyunca yoğun ilgi gösterildi, 400’ün üzerinde katılım sağlandı.

Popüler Uygulama Meerkat etkinliğe damgasını vurdu

Son dönemin anlık canlı yayın paylaşımını sağlayan sosyal medya platformu Meerkat ile katılımcılar gün boyunca kendi hesaplarından canlı yayın yaptılar. n11.com resmi hesabından da etkinlik an an görüntülendi ve takipçilerle paylaşıldı. Türkiye’de ilk kez bu çalışmayı kendi resmi hesabından yapan n11.com, uygulama ile etkinlik boyunca takipçilerinin tek bir tık uzağındaydı.

n11.com Game11 deneyim alanında oyuna doyuldu

n11.com Game11 kapsamında FIFA 2015, Zombie Hunter, Gladiator, Wii Heading, Araba Yarışı, Wii Hulla Hoop, Xbox Kinect Ski, Atari Street Fighter, Boks gibi efsaneleşmiş ve yeni oyunların yanı sıra, n11.com’un Öncelik Kadınların konsepti altında sadece kadınların katılabileceği Just Dance oyunu da yer aldı. Katılımcıların 11 farklı oyunda kapıştığı festivalde her oyunun şampiyonu bir ödül kazanırken, festival finalinde ise şampiyonlar karşı karşıya geldi. FIFA 2015 turnuvası 256 kişi arasında yapıldı. Hiç mağlubiyet almadan ipi göğüsleyen şampiyon, 2013 yılı Dünya Oyun Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Uğur Bayram oldu. Şampiyonlar, toplam 10 saat süren çekişmeli turnuvaların stresini Just Dance ile attılar.

Gündüz eğlence, gece müzik

Bir oyun festivali olmasının da ötesinde müzik ve eğlencenin de doyasıya yaşandığı tam anlamıyla bir festival havasında geçen n11.com Game11’te turnuva coşkusu, karşılaşmalar sonrasında DJ parti ve müzik eşliğinde devam etti.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz