-->
Neverwinter Xbox One’da İndirmeye Hazır!

Rahat koltuğunuza yayılıp Neverwinter deneyimini konsolda yaşamaya çok az kaldı. Neverwinter Xbox One platformunda ön yüklemeye açıldı. Epik Dungeons & Dragons evrenine dayanan popüler ücretsiz MMORPG Neverwinter, Xbox One oyuncularıyla buluşuyor. Xbox One kullanıcıları Neverwinter’ı mağazadan indirebilirler: https://store.xbox.com/tr-TR/Xbox-One/Games/Neverwinter/0b94d2a2-180b-4b80-a157-2e396d567cb2 Neverwinter Xbox One’da 31 Mart’ta başlayacak ve oyuncular arkadaşlarıyla Dungeons & Dragons evreninde maceradan maceraya koşabilecekler. Neverwinter […]

27.03.2015 | ulasufuk

Rahat koltuğunuza yayılıp Neverwinter deneyimini konsolda yaşamaya çok az kaldı. Neverwinter Xbox One platformunda ön yüklemeye açıldı.

Epik Dungeons & Dragons evrenine dayanan popüler ücretsiz MMORPG Neverwinter, Xbox One oyuncularıyla buluşuyor. Xbox One kullanıcıları Neverwinter’ı mağazadan indirebilirler: https://store.xbox.com/tr-TR/Xbox-One/Games/Neverwinter/0b94d2a2-180b-4b80-a157-2e396d567cb2

Neverwinter Xbox One’da 31 Mart’ta başlayacak ve oyuncular arkadaşlarıyla Dungeons & Dragons evreninde maceradan maceraya koşabilecekler. Neverwinter Xbox One platformundaki arkadaş listesi entegrasyonu gibi sosyal oyun deneyimi dahil pek çok konsol özelliğini ve görkemli MMORPG deneyimini PC’den konsola kusursuzca taşımak adına optimize edilmiş kontrolleri kullanacak.

Ücretsiz MMORPG Neverwinter hız kesmeyen aksiyonları, hızlı savaşları ve destansı zindanlarıyla tüm oyuncuları Neverwinter şehrini ve etrafındaki atmosferi tüm heyecanıyla yaşamaya davet ediyor. Unutulmuş Diyarlar evreninde yer alan bu ikonik şehir uğruna pek çok düşmanla savaşacaksınız.

Neverwinter şu anda PC’de oynanabiliyor ve Xbox One’da 31 Mart’tan itibaren oynanabilecek. Xbox LiveGold üyeliği olan tüm oyuncular Neverwinter’ı ücretsiz olarak indirip oynayabilecekler.

Neverwinter hakkında daha fazla bilgi almak için: http://www.arcgames.com/tr/games/neverwinter

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!