-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (22 – 28 Şubat)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 22–28 Şubat tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda DYING LIGHT’ı ilk sırada görürken, FOOTBALL MANAGER 2015 ikinci, THE SIMS 4 ise üçüncü sırada yer alıyor. İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 28 Şubat ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz: 1. DYING […]

02.03.2015 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 22–28 Şubat tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda DYING LIGHT’ı ilk sırada görürken, FOOTBALL MANAGER 2015 ikinci, THE SIMS 4 ise üçüncü sırada yer alıyor.

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 28 Şubat ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1. DYING LIGHT
2. FOOTBALL MANAGER 2015
3. THE SIMS 4
4. TOTAL WAR: ATTILA
5. WORLD OF WARCRAFT: WARLORDS OF DRAENOR
6. FAR CRY 4
7. EVOLVE
8. FARMING SIMULATOR 15
9. THE SIMS 3: STARTER BUNDLE
10. DRAGON AGE: INQUISITION



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!