-->
HyperX’ten En Yüksek Performanslı SSD Çözümü: HyperX Predator PCle SSD!

Kingston Technology’nin iştiraki olan HyperX, oyunculara ve performans tutkunlarına özel geliştirdiği SSD çözümü HyperX Predator PCle SSD’yi satışa sundu. 240 GB ve 480 GB’lık iki model ile kullanıcıların beğenisine sunulan yeni SSD’ler, görülmemiş performans avantajlarıyla dikkat çekiyor. Oyunculara ve performans meraklılarına özel ekipman ve donanımlarıyla dikkat çeken HyperX’in SSD ailesine yeni bir model eklendi. HyperX […]

25.03.2015 | ulasufuk

Kingston Technology’nin iştiraki olan HyperX, oyunculara ve performans tutkunlarına özel geliştirdiği SSD çözümü HyperX Predator PCle SSD’yi satışa sundu. 240 GB ve 480 GB’lık iki model ile kullanıcıların beğenisine sunulan yeni SSD’ler, görülmemiş performans avantajlarıyla dikkat çekiyor.

Oyunculara ve performans meraklılarına özel ekipman ve donanımlarıyla dikkat çeken HyperX’in SSD ailesine yeni bir model eklendi. HyperX Predator PCle SSD, önceliği hız olan kullanıcıların imdadına yetişiyor. HyperX ailesinin en hızlı SSD’si olma özelliğini taşıyan ve Marvell 88SS9293 kontrolcüsünden güç alan yeni Predator PCle SSD, 1400 MB/sn okuma ve 1000 MB/sn yazma hızıyla, müthiş bir performansa imza atıyor.

240 GB ve 480 GB iki adet kapasite özelliği sunan ürün, PCIe Gen 2.0 x4 bağlantı arayüzüne uygun olarak geliştirildi. M.2 PCIe slotuna destek veren ürün ayrıca M.2 sokete sahip olmayan anakartlar için ürünle yarı uzunluktaki HHHL adaptörü eski nesil anakartlarla da bağlantı kurulmasına imkan veriyor.

Oyunlarda ve çalışmalarında en yüksek performansı hedefleyenler için geliştirilen HyperX Predator PCIe SSD, HyperX ailesinin en hızlı SSD’si olarak raflarda yer buldu.

HyperX Predator PCIe SSD
Model numarası Kapasite ve özellikler
SHPM2280P2/240G M.2 Form Factor 240GB
SHPM2280P2/480G M.2 Form Factor 480GB
SHPM2280P2H/240G HHHL Form Factor 240GB
SHPM2280P2H/480G HHHL Form Factor 480GB


Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.