-->
Homefront: The Revolution, 2016’ya Ertelendi

Deep Silver, Dambuster Studios’un yeni logosunu ve web sitesini ortaya çıkarırken, Homefront: The Revolution’ın da 2016’ya ertelendiğini açıkladı. 24 Temmuz’da kurulan 126 personelli Nottingham stüdyosu, büyük çoğunluğu dağılan Crytek UK çalışanlarından oluşuyor ve Homefront: The Revolution yönetmeni Hasit Zala tarafından yönetiliyor. Deep Silver CEO’su Klemens Kundratitz, ertelenme ile ilgili olarak Dambuster Studios’un olağanüstü yetenekli bir grup olduğunu, Homefront: The Revolution’ın en çok […]

12.03.2015 | ulasufuk

Deep Silver, Dambuster Studios’un yeni logosunu ve web sitesini ortaya çıkarırken, Homefront: The Revolution’ın da 2016’ya ertelendiğini açıkladı.

24 Temmuz’da kurulan 126 personelli Nottingham stüdyosu, büyük çoğunluğu dağılan Crytek UK çalışanlarından oluşuyor ve Homefront: The Revolution yönetmeni Hasit Zala tarafından yönetiliyor.

Deep Silver CEO’su Klemens Kundratitz, ertelenme ile ilgili olarak Dambuster Studios’un olağanüstü yetenekli bir grup olduğunu, Homefront: The Revolution’ın en çok satan oyun olması için takıma her türlü fırsatı verdiklerini belirtti. Ve bunu başarmaları içinde takıma gereken zamanı sağlamak amacıyla çıkış tarihini 2016 olarak belirlediklerini de sözlerine ekledi.

Homefront’ın güncellenmiş kutu tasarımı ve Dambuster Studios’un logosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

Homefront-The-Revolution-1jpg

Homefront-The-Revolution-2

Homefront-The-Revolution-3

Homefront-The-Revolution-4

Homefront-The-Revolution-5

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!