-->
HEX: Shards of Fate İlk PvE İçeriğiyle Genişletiliyor

Güncelleme, Frost Ring Arena ile Solo Kampanyayı ve PvE Kartlarını Oyuna Sokuyor Gameforge ve HEX Entertainment dijital kart koleksiyonu oyunu HEX: Shards of Fate’in betasını tek oynayan oyuncular için ilk içeriklerle geliştiriyor. Frost Ring Arena’da oyuncular, bir arka plan hikayesine dahil olarak YZ rakiplerle düello yapıyor. Oyuna yeni katılan PvE kartları oynanabilir efekt, büyü ve […]

11.03.2015 | ulasufuk

Güncelleme, Frost Ring Arena ile Solo Kampanyayı ve PvE Kartlarını Oyuna Sokuyor

Gameforge ve HEX Entertainment dijital kart koleksiyonu oyunu HEX: Shards of Fate’in betasını tek oynayan oyuncular için ilk içeriklerle geliştiriyor. Frost Ring Arena’da oyuncular, bir arka plan hikayesine dahil olarak YZ rakiplerle düello yapıyor. Oyuna yeni katılan PvE kartları oynanabilir efekt, büyü ve yaratık repertuarını 700’ün üzerine çıkarıyor.

Burada http://youtu.be/31HL32M_bJk izlenmeye hazır bekleyen tanıtım videoları, önümüzdeki güncelleme hakkında bir fikir veriyor.

Donduruldu

Frost Ring Arena, kahramanların dört normal ve bir oyun sonu rakibiyle karşılaştığı dört kola ayrılıyor. Yüksek bir tekrar oynanma değerini garanti etmek için, her yeniden başladığınızda karşılaşmalar toplam 30 normal ve yedi boss canavarın bulunduğu bir havuzdan tesadüfen bir araya geliyor. Burada YZ’lere karşı yapılan düellolar akış açısından daha önceden bilinen PvP dövüşlerinden kısmen ayrılıyor. Örneğin bazı varlıklar yalnızca belli bir kategorideki kartları kullanıyor ya da yoğun olarak karşı büyülere başvuruyor.

Ringde üç tur kaybedildiğinde, arena girişimi başarısız oluyor. Oyuncular bir denemede ne kadar ilerlediklerine bağlı olarak ender objeler, kartlar ve altın türünde hediyeler kazanıyor.

Meydan Okumalar ve Yeni Kartlar

Turnuva devam ederken Arena’da bir rastlantı öğesi belirebilir. Burada arenanın efendisi Hogarth şahsen ortaya çıkıyor ve oyunculara, örneğin bir düello kazanmak ya da beşten fazla hayat puanı kaybetmek gibi çeşitli şartlar koyuyor. Bir oyuncu devam eden bir düelloda şartı yerine getirdiğinde, bu sayede sonraki turlar için örneğin ek bir birim ya da üç tur kaybettiği halde sonraki basamağa geçebilmek gibi bir bonus elde ediyor.

Yeni PvE kartları yalnızca YZ’ye karşı dövüşürken kullanılıyor ve etki şekli açısından sıradan PvE birimlerinden ve sihirlerinden farklılık gösteriyor. Örneğin bazı kartlar kazanılan her düelloda daha yüksek bir hasar değeri alıyor.

Geçmişin Bir Kalıntısı

Frostring Arena’yla, ilk kez HEX: Shards of Fate dünyasının tarihi olayların merkezinde yer alıyor. Buzlarla kaplı sahne, Hiperborya Dağları’nın en kuzeydeki bölgelerinde, Entrath dünyasının konuksever olmayan, neredeyse hiç kimsenin yaşamadığı bir köşesinde yer alıyor. Medeniyetin temel taşlarını sarsan HEX meteoru düştükten sonra, bir zamanlar büyüyüp gelişen bu yer unutulup gitti. Binlerce yıl sonra asi Hogarth, çoktan unutulmuş arenanın tam yerini bulmayı başardı. Bu yer bilgi bağımlısı Hogarth’ı hemen kendine çekti ve her türden sırla sarıp sarmaladı. Büyücü bugün bile bu konuk sevmez yerde yaşıyor, birisinin kendisine ve adamlarına Frost Ring Arena’da meydan okuma cüretini göstermesini bekliyor.

Frost Ring Arena’nın Özelliklerine Toplu Bakış:

  • Tek oyunculu kampanyanın açılışı
  • 30 farklı bilgisayar rakibi
  • Ek görevler içeren meydan okumalar
  • PvE kartlarının oyuna katılması
  • Geliştirilmiş kart ara yüzü destelere hakimiyeti artırıyor

HEX: Shards of Fate Hakkında

HEX: Shards of Fate, bir kart koleksiyonu oyununun (TCG) zorlu stratejik planlamasını, çok oyunculu çevrimiçi bir rol yapma oyununun (MMO) zengin içerikli derinliğiyle birleştiriyor ve bu sayede yepyeni bir tür yaratıyor: MMO-TCG. HEX: Shards of Fate’in tümüyle dijital olarak düzenlenmesi sayesinde TCG hayranlarına, oyun duygusunu daha da değişken ve stratejik hale getiren yeni oyun dinamikleri sunuluyor. HEX: Shards of Fate bunun yanında PvE kampanyaları, loncalar ve kişiselleştirilebilen Şampiyonlar gibi eşsiz MMO unsurları da sunuyor. Oyun bu şekilde tür sınırlarını yıkıyor ve geniş kapsamlı bir taktik eğlence sağlıyor.

Adı: HEX: Shards of Fate
Türü: MMO-Kart Koleksiyonu Oyunu Platform: PC / Mac
Yayıncı: Gameforge Geliştirici: HEX Entertainment
Yayın: 2015



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz