-->
Elite: Dangerous, Bu Yaz Xbox One’a Geliyor

Microsoft patronu Phil Spencer, Game Developers Conference’da Elite: Dangerous’ın bu yaz Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu. Microsoft Studios ile geçmişte Kinectimals , Zoo Tycoon ve Screamride oyunları için de çalışan Frontier Developments tarafından geliştirilen uzay macera oyunu, bildiğiniz gibi PC için kullanılabilir durumda. Konsollardan ilk olarak Xbox One’a geleceği belirtilen oyununun bu sürümü, PC sürümüne Şubat ayında eklenen ‘Community Goals’ içerik güncellemesi […]

05.03.2015 | ulasufuk

Microsoft patronu Phil Spencer, Game Developers Conference’da Elite: Dangerous’ın bu yaz Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

Microsoft Studios ile geçmişte Kinectimals , Zoo Tycoon ve Screamride oyunları için de çalışan Frontier Developments tarafından geliştirilen uzay macera oyunu, bildiğiniz gibi PC için kullanılabilir durumda. Konsollardan ilk olarak Xbox One’a geleceği belirtilen oyununun bu sürümü, PC sürümüne Şubat ayında eklenen ‘Community Goals’ içerik güncellemesi ve yine PC sürümüne önümüzdeki hafta gelecek ‘Wings’ içerik güncellemesini dahil tüm içeriği içerecek.

Duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!