-->
The Crew’a Yeni Görevler, Yeni PvP Modu ve Yeni Araçlar

The Crew için yeni bir içerik güncelleme ile Speed Car Pack isimli DLC yayınlandı. Speed Live güncellemesi ile oyuna on yeni ırk için kullanılabilir her yarış için 2-8 kişi oynanabilecek bir de Eliminator isimli PvP modu eklendi.Ücretsiz olan güncelleme ayrıca yeni görevler ve altı otomobil için yeni ayar özelliklerini içeriyor. Dört paketin ikincisi olan The Speed Car paketi ise Saleen S7 Twin-Turbo, Mercedes-Benz C 63 AMG […]

17.02.2015 | ulasufuk

The Crew için yeni bir içerik güncelleme ile Speed Car Pack isimli DLC yayınlandı.

Speed Live güncellemesi ile oyuna on yeni ırk için kullanılabilir her yarış için 2-8 kişi oynanabilecek bir de Eliminator isimli PvP modu eklendi.Ücretsiz olan güncelleme ayrıca yeni görevler ve altı otomobil için yeni ayar özelliklerini içeriyor.

Dört paketin ikincisi olan The Speed Car paketi ise Saleen S7 Twin-Turbo, Mercedes-Benz C 63 AMG Coupé Black Serie, ve Alfa Romeo 4C olmak üzere üç yeni arabayı oyuna ekliyor. Season pass’e dahil olan bu DLC, olmayanlar içinse 6,99 $ fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!