-->
Sevgililer Günü İçin Acer’dan Teknolojik Hediyeler

Teknolojik sevgiliye Acer’dan tasarım ve performansı bir araya getiren hediye seçenekleri: Stil, eğlence ve peformanstan ödün vermeyen erkek arkadaşınıza Acer Aspire V Nitro ; aktif hayatında moduna ayak uyduracak yenilikçi, dokunmatik ve ince bir bilgisara ihtiyacı olan kız arkadaşınıza Acer Aspire R13 hediye edin! İlk görüşte aşk: Acer Aspire V Nitro Bir erkeğin dizüstü bilgisayarı […]

03.02.2015 | ulasufuk

Teknolojik sevgiliye Acer’dan tasarım ve performansı bir araya getiren hediye seçenekleri:

Stil, eğlence ve peformanstan ödün vermeyen erkek arkadaşınıza Acer Aspire V Nitro ; aktif hayatında moduna ayak uyduracak yenilikçi, dokunmatik ve ince bir bilgisara ihtiyacı olan kız arkadaşınıza Acer Aspire R13 hediye edin!

İlk görüşte aşk: Acer Aspire V Nitro

Bir erkeğin dizüstü bilgisayarı ona yıllarca eşlik edebilmelidir. Peki kendine en uygun olanı nasıl bulabilir? Acer, bir dizüstü bilgisayarın bir erkeğin kendi dünyasıyla aynı özelliklere sahip olması gerektiğini bilerek stil, güç, eğlence ve tarzın birleşimi olan Aspire V Nitro’yu yarattı. Sevgililer günü için erkek arkadaşınıza bir dizüstü bilgisayardan beklediği herşeyi bir arada sunan bir Aspire V Nitro hediye etmeye ne dersiniz?

Stil

Her zaman zarif, şık, gizemli ve güçlü; hiçbir şey kendine güvenen karizmatik bir erkek kadar çekici olamaz. Aspire V Nitro da kendinen güvenen çekici ve güçlü erkeği yanısıtıyor. siyah kapağı ve girift desenli metal yüzeyiyle erkeksi olan bu dizüstü bilgisayarın ince tasarımı ve belirgin alüminyum eğimli açıları gücünü belli ediyor.

Güç

Spor, sağlıklı yiyecekler ve bilinçli bir hayat tarzı – ister işte ister özel hayatta – her durumda gücün ve müthiş performansın temelidir. Bir erkeğin dizüstü bilgisayarı da hayatına ayak uydurabilmelidir. Aspire V Nitro bunu yapabilir! Güçlü Intel® CoreTM işlemci bu dizüstü bilgisayara yüksek performans kazandırır.

Eğlence

İş dünyasında başarılı olmak tabi ki harikadır, fakat günlük hayatta da eğlence ihtiyaçlarını karşılamalısınız. Aspire V Nitro oyun ve sinemaseveler için eksiksiz bir eğlence paketi sunuyor: Full HD bir ekran , GeForce grafik kartı en sevdiği filmi izlemeyi veya oyun oynamayı eşsiz bir deneyime dönüştürür. En iyi ses kalitesi için, Aspire V Nitro 4 dahili hoparlörlü bir surround sistemle donatılmıştır. Yalnızca arkanıza yaslanın ve gösterinin keyfini çıkarın!

Geç saatlere kadar çalıştınız veya gece geç saatte bir partiden mi döndünüz? Aspire V Nitro hava karardıktan sonra bir başka müthiş özelliğini daha gözler önüne serer: Güneş batar batmaz, arkadan aydınlatmalı klavyesi kırmızı renkte yanar ve karanlıkta olabilecek en iyi görüntüyü sergiler!

Ürün fiyatı: 2499TL

Yenilikçi, akıllı , esnek ve kız arkadaşınızın moduna göre 6 farklı şekle dönüşen Acer Aspire R 13 Serisi dizüstü bilgisayar

Kız arkadaşınıza koşturmalı hayatında en üst düzey esnekliği sunmak için akıllı bir şekilde tasarlanan yenilikçi, güçlü, akıllı ve dönüştürülebilir bir dizüstü bilgisayar hediye etmeye ne dersiniz? Acer Aspire R13 yenilikçi döner merkez menteşesi sayesinde kız arkadaşınızın moduna uyum sağlayarak 6 farklı kullanım şekline rahatça geçiş yapılabilir. Acer Aspire R13, 8 saatlik pil ömrüyle sevgilinize gün boyunca güç sağlarken hem daha rahat bir şekilde çalışabilir hem paylaşımlarını daha kolayca yapabilir ve hem de kesintisiz eğlencenin tadını çıkarabilir!

Aspire R13, rahat okuma ve internette gezinmek için ezel modu, maksimum verimlilik için dizüstü bilgisayar modu, verimlilik ve paylaşım için stand modu, video izlemek ya da oyun oynamak için tablet modu, dar alanlarda film seyretmek ya da okumak için V modu, fotoğraflara bakmak için ekran modunda kullanılabilir.

Görüntülediğiniz her şey, bu cihazın normal bir HD ekrandan 4 kat daha fazla piksel sunan son derece keskin ve ekstra canlı 13’’ WQHD ekranında her zaman mükemmel görünecektir. Corning Gorilla Glass’ın en ileri ekran koruması sayesinde muhteşem görüntülerin keyfini sevgilinizle beraber yıllar boyunca sürebileceksiniz.

Satış fiyatı:2499TL



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!