-->
Neverwinter’ın Xbox One’a Çıkış Tarihi Açıklandı

Konsollardaki MMORPG eksikliğinden yakınan oyuncular için sevindirici bir haber geldi. Perfect World Europe ve Cryptic Studios, Unutulmuş Diyarlar evreninde geçen popüler MMORPG Neverwinter’ın Xbox One’a çıkış tarihini duyurdu. 31 Mart gününden itibaren Neverwinter’ı en rahat koltuğunuza yayılıp bir kontrolcü ile oynayabileceksiniz. Neverwinter, Microsoft’un hepsi bir arada oyun ve online eğlence platformu Xbox One’da yayınlanan ilk […]

26.02.2015 | ulasufuk

Konsollardaki MMORPG eksikliğinden yakınan oyuncular için sevindirici bir haber geldi. Perfect World Europe ve Cryptic Studios, Unutulmuş Diyarlar evreninde geçen popüler MMORPG Neverwinter’ın Xbox One’a çıkış tarihini duyurdu. 31 Mart gününden itibaren Neverwinter’ı en rahat koltuğunuza yayılıp bir kontrolcü ile oynayabileceksiniz.

Neverwinter, Microsoft’un hepsi bir arada oyun ve online eğlence platformu Xbox One’da yayınlanan ilk MMORPG’lerden biri olacak. Oyunun Xbox One versiyonunda PC’ye çıkışında mevcut olan tüm içerik yer alacak ve Modül 4: Tyranny of Dragons oyun içi seviye alma macerasına entegre edilecek. Çok sevilen Bela Varlok da dahil olmak üzere Neverwinter’ın PC’deki tüm oynanabilir sınıfları Xbox One’da da oyuncular tarafından seçilebilecek.

Fenomenleşmiş Dungeons & Dragons evrenindeki maceralarınıza arkadaşlarınızla birlikte çıkabileceksiniz. Böylece sosyal oyun deneyimi de yaşayabileceksiniz. Neverwinter Xbox One platformundaki arkadaş listesi entegrasyonu dahil pek çok konsol özelliğini ve görkemli MMORPG deneyimini PC’den konsola kusursuzca taşımak adına optimize edilmiş kontrolleri kullanacak.

Neverwinter 31 Mart’tan itibaren tüm Xbox Live Gold üyeleri tarafından ücretsiz oynanabilecek.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!