-->
Neverwinter Elemental Evil Çıkış Tarihi ve Yeni Bir Oyun Karakteri Duyuruldu

Oyuna şimdiye kadar eklenen en büyük güncelleme ile birlikte yeni Paladin sınıfı ve daha pek çok özelliğin yanısıra, PC oyun tarihinin unutulmaz karakterleri Minsc ve Boo da geliyor! Dungeons & Dragons’ın fenomenal Unutulmuş Diyarlar evreni çok yakında Elemental Evil tarikatları tarafından istila edilecek. Perfect World Europe ve Cryptic Studios, Neverwinter: Elemental Evil’ın PC’ye çıkış tarihini […]

19.02.2015 | ulasufuk

Oyuna şimdiye kadar eklenen en büyük güncelleme ile birlikte yeni Paladin sınıfı ve daha pek çok özelliğin yanısıra, PC oyun tarihinin unutulmaz karakterleri Minsc ve Boo da geliyor!

Dungeons & Dragons’ın fenomenal Unutulmuş Diyarlar evreni çok yakında Elemental Evil tarikatları tarafından istila edilecek. Perfect World Europe ve Cryptic Studios, Neverwinter: Elemental Evil’ın PC’ye çıkış tarihini 17 Mart olarak açıkladı!

Neverwinter’a pek çok yenilik getirecek olan bu yepyeni 6. Modülde büyük sürprizler de var. Bu sürprizlerden biri, Baldur’s Gate serisinden hatırlayacağınız Minsc ve Boo’nun Neverwinter hikayesinde yer bulması. Baldur’s Gate hayranlarının çok sevdiği korucu Minsc ve minyatür dev uzaylı hamster Boo, Neverwinter oyuncularına Elemental Evil tarikatlarının gerçek yapısını keşfetmek için çıktıkları macerada yardım edecekler.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!