-->
My Free Zoo Hayatın Kökenini Araştırıyor

Upjers bir klasik haline gelen My Free Zoo oyununda nesli tükenmiş hayvanları tekrar hayata döndürüyor. Oyun geliştirici ve aynı zamanda yayınlayıcı olan upjers, My Free Zoo oyuncularına tamamen yeni imkanlar sunan oyun içerikleriyle bir sürpriz düzenliyor (http://www.myfreezoo.de/). Yeni olan müzede geçmişe yolculuğa çıkılıyor ve hayatın kökü keşfediliyor. My Free Zoo’nun sunduğu bu yeni imkanın hedefi […]

25.02.2015 | ulasufuk

Upjers bir klasik haline gelen My Free Zoo oyununda nesli tükenmiş hayvanları tekrar hayata döndürüyor.

Oyun geliştirici ve aynı zamanda yayınlayıcı olan upjers, My Free Zoo oyuncularına tamamen yeni imkanlar sunan oyun içerikleriyle bir sürpriz düzenliyor (http://www.myfreezoo.de/). Yeni olan müzede geçmişe yolculuğa çıkılıyor ve hayatın kökü keşfediliyor.

My Free Zoo’nun sunduğu bu yeni imkanın hedefi ise, çoktan nesli tükenmiş hayvanları tekrar hayata dönüştürmek ve hayvanat bahçesinde sergilemek (https://de.upjers.com/my-free-zoo). Başta  bilimsel araştırmacılar, paleontologlar, fosil avına gönderiliyor. Çeşitli çağların çeşitli hayvanlarını müzeye getiriyorlar. Müzede ise iskeletler birleştirilip sergileniyor.

Ama en önemlisi ise, araştırmacılar laboratuvarda fosil parçalarını inceleyecekler. Eğer yeterince fosil parçaları bulundu ise, hayvanın DNA’sı deşifre edilebilecek. Nesli tükenmiş hayvanların üremesinde ise günümüzdeki soyundan gelen hayvanat bahçesi üyeleri yardımcı olacaklar. Böylece kısa zamanda My Free Zoo’da Dodo, Güney Afrika Zebrası ve Tasmanya Kaplanı bulabilirsiniz.

Böylece sadece bir çok araştırmacının hayali – nesli tükenmiş hayvan türlerini yeniden canlandırmak -gerçek olmuyor, aynı zamanda hayvanat bahçesi yönetimleri  heyecanlı ve yeni bir görevle karşı karşıya kalıyorlar. Bununla birlikte My Free Zoo oyununa bir heyecan verici fonksiyon daha eklemiş oluyor (https://de.upjers.com/my-free-zoo).



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.