-->
İlk Türk MMOFPS oyunu Zula’ya Oyunseverlerden Tam Puan

İlk Türk MMOFPS oyunu “Zula” Dolu Dizgin Geliyor Türkiye’de oyun sektörüne yeni bir soluk getiren Ingame Group’un en büyük projelerinden biri olan Zula oyunu, açık beta öncesinde son kez oyunseverlerin karşısına çıktı. Ingame Group’un bünyesindeki Madbyte Games tarafından geliştirilen, Lokum Games tarafından yayınlanan Zula, heyecan dolu bir turnuva ile test edildi. Oyunseverler, ilk Türk yapımı […]

05.02.2015 | ulasufuk

İlk Türk MMOFPS oyunu “Zula” Dolu Dizgin Geliyor

Türkiye’de oyun sektörüne yeni bir soluk getiren Ingame Group’un en büyük projelerinden biri olan Zula oyunu, açık beta öncesinde son kez oyunseverlerin karşısına çıktı. Ingame Group’un bünyesindeki Madbyte Games tarafından geliştirilen, Lokum Games tarafından yayınlanan Zula, heyecan dolu bir turnuva ile test edildi. Oyunseverler, ilk Türk yapımı MMOFPS oyunu Zula’ya tam puan verirken, düzenlenen yarışma sonucunda tablet bilgisayar, akıllı telefon, fotoğraf makinesi gibi değerli ödülleri kazanma fırsatı da yakaladı. 

İlk Türk MMOFPS oyunu olarak Ingame Group’un bünyesindeki Madbyte Games tarafından geliştirilen, Lokum Games tarafından yayınlanan Zula için geri sayım devam ediyor. Kısa süre sonra açık beta sürecine girecek olan Zula, 31 Ocak Cumartesi günü Bahçelievler’deki Game Ekstra Gamer-Arena’da yapılan bir etkinlikle oyuncular tarafından son kez test edildi. Oyunseverler düzenlenen Zula turnuvasına katılarak büyük bir heyecan yaşarken, toplamda 3.000 TL’lik ödülleri kazanma şansını da yakaladı.

Takım turnuvalarının yanı sıra bireysel rekabetin de öne çıktığı Zula oyununda, “Aranıyor” modundaki turnuvalarla birlikte oyuncular yepyeni deneyimler yaşadı. Gün boyunca devam eden turnuvaların ardından oyuncular Zula’ya tam puan verirken, etkinlik sırasında yapılan “çarkıfelek”, “açık artırma” gibi bölümler güne renk kattı.

Çarkıfelek yarışmasında en çok Zula parası toplayan oyuncular, günün sonundaki açık artırmada; tablet bilgisayar, akıllı telefon, fotoğraf makinesi, mouse, mousepad, kulaklık gibi birbirinden değerli hediyelerin de sahibi oldular. Ayrıca turnuva şampiyonlarına da özel ödüller verildi.

Etkinlikte, oyunun yapım ekibi de katılımcıların merak ettikleri soruları cevapladı. Geliştiriciler merak edilen konular hakkında bilgiler verirken, Zula’nın yerli yapım bir MMOFPS oyunu olarak tüm beklentileri karşılayacağını ve dünyanın dört bir yanında yayınlanacağını vurguladılar.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz