-->
E-Gameshow Oyun Yazılım Ve Donanımları Fuarı Geliyor

Oyun Yazılım ve Donanımları Fuarı E-Gameshow, 20-24 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara Congresium ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. “Yaşamın sırrı oyunda gizli” düsturuyla yola çıkan E-Gameshow, dijital oyun konusunda yaratıcı bir fikri ya da projesi olan ve bunun için desteğe ihtiyacı olan amatör ya da profesyonel kişi, kurum ya da kuruluşlar ile bu alana […]

27.02.2015 | ulasufuk

Oyun Yazılım ve Donanımları Fuarı E-Gameshow, 20-24 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara Congresium ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

“Yaşamın sırrı oyunda gizli” düsturuyla yola çıkan E-Gameshow, dijital oyun konusunda yaratıcı bir fikri ya da projesi olan ve bunun için desteğe ihtiyacı olan amatör ya da profesyonel kişi, kurum ya da kuruluşlar ile bu alana yatırım yapmayı düşünen girişimcileri bir araya getirmeyi hedefliyor. E-Game Show, bu sene 20-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara Congresium ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek.

Katılımcılar E-Game Show 2015 Oyun Yazılım ve Donanımları Fuarı’nda, yeni teknolojiler, mobil ve sosyal bilgisayarlar, video oyun konsollarının yanı sıra taşınabilir tüm sistemleri de görüp inceleyebilecekler.

Ankara Kalkınma Ajansı ve Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği (DOGED) işbirliği ile gerçekleştirilen fuarda fikir ve projelerini sergilemek isteyen bireysel oyun geliştiricileri ya da firmalar başvuru formlarına:

Etkinlikte yer almak için son başvuru tarihi, 16 Mart 2015!



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!