-->
Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği (DOGED), GIST 2016′da Yerini Aldı!

“Oyuncular ve kıtalar buluşuyor” sloganıyla yola çıkan Gaming Istanbul 2016 organizasyonu 4-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. “Oyuncular ve kıtalar buluşuyor” sloganıyla yola çıkan Gaming Istanbul 2016 organizasyonu 4-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği’ne üye şirketlerin de yer alacağı bu büyük organizasyonda her yaştan ve kesimden oyun […]

24.02.2015 | ulasufuk

“Oyuncular ve kıtalar buluşuyor” sloganıyla yola çıkan Gaming Istanbul 2016 organizasyonu 4-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

“Oyuncular ve kıtalar buluşuyor” sloganıyla yola çıkan Gaming Istanbul 2016 organizasyonu 4-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği’ne üye şirketlerin de yer alacağı bu büyük organizasyonda her yaştan ve kesimden oyun geliştiricilerin ve oyuncuların bir araya gelmesi bekleniyor.

Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği, 5-6 Şubat tarihlerinde oyun endüstrisinin farklı alanlarında kariyer yapan isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı konferanslar düzenleyecek.

Bununla birlikte, GIST Kariyer Alanı’nda Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği’ne üye şirket temsilcileriyle konuşma ve sektör hakkında bilgi alma şansını yakalayacak olan katılımcılar, aynı zamanda Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği’ne ait stand alanında da sektörle alakalı olarak akıllarındaki tüm soru işaretlerine cevap bulabilecekleri kişilerle konuşma fırsatı yakalayabilecekler.

Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için, https://www.facebook.com/GamingIstanbul adresini ziyaret edebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.


Uzun zamandır beklenen PlayStation 5 aksiyon-macera oyunu Stellar Blade, nihayet bugün 26 Nisan tarihinde tüm oyunculara sunuluyor!


Riot Games’in Berlin’de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama heyecanı 4. hafta 2. gün mücadeleleriyle sona erdi.