-->
Darkness Reborn Türkçe Dil Desteğiyle Yenilendi

Aksiyon MMO türündeki başarılı oyun Darkness Reborn, Türkçe dil desteğinin yanı sıra 15 yeni bölüm ve 3 yeni boss ile yepyeni içeriklere kavuştu. GAMEVIL’ın başarılı aksiyon MMO’su Darkness Reborn, yayınlanan son güncellemeyle birlikte Türkçe dil desteği ve çok sayıda içeriğe kavuştu. 15 yeni bölümün ve 3 yeni boss’un yer aldığı Ladune Çölü ile mobil oyun […]

12.02.2015 | ulasufuk

Aksiyon MMO türündeki başarılı oyun Darkness Reborn, Türkçe dil desteğinin yanı sıra 15 yeni bölüm ve 3 yeni boss ile yepyeni içeriklere kavuştu.

GAMEVIL’ın başarılı aksiyon MMO’su Darkness Reborn, yayınlanan son güncellemeyle birlikte Türkçe dil desteği ve çok sayıda içeriğe kavuştu. 15 yeni bölümün ve 3 yeni boss’un yer aldığı Ladune Çölü ile mobil oyun severlere heyecan dolu bir macera sunan Darkness Reborn, iOS ve Android kullanıcıları için eş zamanlı çoklu oynanışa olanak tanıyor.

Rekabeti körükleyen çok oyunculu modda PvP Savaşları gerçek zamanlı güncellenen sıralamalarda yükselebilmek için oyuncuları üç kişilik takımlar halinde yüzleştiriyor. Altı kişiye kadar oluşturulan oyuncu takımları ile iki başlı ejderha Belphegor’un inine baskınlar düzenlenebiliyor. Kooperatif oynanış ise oyunculara, ittifaklara katılarak canavarları ve en sonunda Lanetli Şövalye Damien’i alt etmek için zindanların yolunu açıyor.

Mobil deneyimi zenginleştiren özgün içerikler

Çok oyunculu modun yanı sıra bir de bağımsız öykü modu bulunan Darkness Reborn ayrıca zengin bir MORPG deneyimini mobil platformda sunabilmek için çeşitli mücadeleler, ödüller ve karakter özelleştirme seçeneklerini barındırıyor.

Öne Çıkan Özellikler:

  • PvP Savaşları – Oyuncular üçer kişilik gruplar halinde birbiriyle yüzleşerek, oyunun gerçek zamanlı liderlik panosuna adını yazdırmak için rekabet ediyor.
  • Dünya Boss Baskınları – Altı kişiye kadar kurulan partilerde oyuncular iki başlı ejderha Belphegor’a baskın düzenliyor.
  • Kooperatif Zindanlar – Oyuncular kendi ittifaklarını kurarak, canavarlarla savaşmak ve sonunda Lanetli Şövalye Damien’i yenmek için zindana dalıyor.

Facebook’ta Darkness Reborn: http://www.facebook.com/PlayDarknessReborn



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!