-->
Daisenryaku Exceed II, PS3 ve PS Vita İçin Duyuruldu

SystemSoft Alpha, Daisenryaku Exceed II’yi PlayStation 3 ve PS Vita için duyurdu. Oyunun PlayStation 3 versiyonu Japonya’da 9 Nisan’da 7,500 yen, PS Vita versiyonu ise 29 Nisan’da 6,500 yen olarak çıkış yapacak. Strateji oyunu için haritalar, silahlar, seride ilk kez 3D işlenen savaş sahneleri ve modern sıra tabanlı simülasyon vaat ediliyor. Ayrıca oyunda tam bir kampanya modu, misyon modu, yeni başlayanlar için öğretici modu, özelleştirilebilir […]

03.02.2015 | ulasufuk

SystemSoft Alpha, Daisenryaku Exceed II’yi PlayStation 3 ve PS Vita için duyurdu. Oyunun PlayStation 3 versiyonu Japonya’da 9 Nisan’da 7,500 yen, PS Vita versiyonu ise 29 Nisan’da 6,500 yen olarak çıkış yapacak.

Strateji oyunu için haritalar, silahlar, seride ilk kez 3D işlenen savaş sahneleri ve modern sıra tabanlı simülasyon vaat ediliyor. Ayrıca oyunda tam bir kampanya modu, misyon modu, yeni başlayanlar için öğretici modu, özelleştirilebilir ücretsiz oyun modu ve bir harita editörü olacak.

Orjinal oyun Daisenryaku VII: Exceed PS2 için 2006 yılında çıkış yapmıştı. Oyunun resmi web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!