-->
Yeni Acer H7550ST Full HD Görseller , Kablosuz ve Kısa Mesafe Esnekliğiyle Birlikte DTS Sound Sistemi Sunuyor

Dünyanın ilk dahili Chromecast donanım kilidi(1) uygunluğu sunan yeni Acer H7550ST projektör, kablosuz bir Bluetooth kulaklığa, dikey veya yatay bir hoparlöre HD ses akışı sağlayabiliyor! Kısa mesafeden yansıtma teknolojisi sınırlı alanlarda bile 7,6 metreye kadar büyük boyutlu görüntüler sunar Gizli kablosuz adaptörü verilerin akıllı telefon, dizüstü bilgisayar veya Chromebook’tan kablosuz olarak aktarılabilmesini ve yansıtılabilmesini, hatta […]

06.01.2015 | ulasufuk

Dünyanın ilk dahili Chromecast donanım kilidi(1) uygunluğu sunan yeni Acer H7550ST projektör, kablosuz bir Bluetooth kulaklığa, dikey veya yatay bir hoparlöre HD ses akışı sağlayabiliyor!

  • Kısa mesafeden yansıtma teknolojisi sınırlı alanlarda bile 7,6 metreye kadar büyük boyutlu görüntüler sunar
  • Gizli kablosuz adaptörü verilerin akıllı telefon, dizüstü bilgisayar veya Chromebook’tan kablosuz olarak aktarılabilmesini ve yansıtılabilmesini, hatta kullanıcıların kendi Chromecast veya diğer kablosuz donanım kilitlelerini güçlendirmelerini sağlar
  • Opsiyonel Acer WirelessHD Tak ve Çalıştır kiti(1) bir HDMI cihazına bağlanırken ayarları değiştirmek zorunda olmadan kablosuz bir şekilde 60Hz Full HD 3D sağlar
  • 2D’den 3D’ye dönüştürme/HDMI® 3D uyumludur, 144Hz 24p Blu-ray™ filmlerin(2) kusursuz şekilde yansıtılmasını sağlar
  • Güçlü DTS Sound™ ve Acer True Harmony tarafından geliştirilen dinamik 20W stereo ses
  • HD sesleri kablosuz bir Bluetooth kulaklık, dikey veya yatay hoparlöre aktarabilme özelliği
  • Akıllı telefonları, dizüstü bilgisayarları ve tabletleri şarj etmek için iki tanesinde MHL bulunan üç HDMI portu aracılığıyla kusursuz bağlanabilirlik

Acer  CES’te mükemmel Full HD görseller ve dinamik 20W stereo ses ile birlikte kısa mesafeden yansıtma ve kablosuz çok yönlülük özellikleri sunan güçlü Acer H7550ST projektörünü tanıttı. Bu cihaz, dahili Chromecast donanım kilidi uygunluğu sağlayan dünyanın ilk projektörüdür.

Yeni Acer H7550ST, kısa mesafeden yansıtma teknolojisi sayesinde ekrandan 1,5 metre kadar kısa bir mesafede 2,5 metreye (100 inç) kadar diyagonal olarak 3000 lümen parlaklığa sahip ve doğal 16:9 en-boy oranında net ve geniş görüntüler sağlar. Geniş bir görüntüyü kısa bir mesafeden yansıtabilme özelliğinden dolayı, projektörü küçük odalarda bile filmler, oyunlar ve karaoke eğlenceleri için evlerinin konforunda kullanmak isteyen tüketiciler için ideal bir seçenektir.  Aynı zamanda sınıfta projeksiyonla ders veren eğitimciler için de harika bir seçenektir.

Daha fazla rahatlık için, gizli bir adaptör kullanıcının kendi Chromecast, Acer MWA3 MHL donanım kilidi veya Acer WirelessHD’sini güçlendirerek akıllı telefon, bilgisayar veya Chromebook’tan kablosuz olarak veri aktarabilmesine ve yansıtabilmesine izin verir ve HDMI kablosu kullanarak bir ortam oynatıcısına bağlandığında ayarları değiştirmek zorunda kalmadan 60Hz Full HD 3D filmlerin izlenebilmesini sağlar. Adaptörün eşsiz gizli tasarımı veri güvenliğini arttırırken, projektörün temiz görünümünü korur ve kaybolma olasılığını da ortadan kaldırır.

İki dahili 10W hoparlör ile harici hoparlör ihtiyacı ortadan kaldırılarak güçlü sesler elde edilir. Sesin etkinliğini derinleştiren DTS Sound bozulmayı arttırmadan ses seviyesini yükseltir ve bas performansı ile konuşma netliğini geliştirir. Ayrıca, özel bir dengeleyici olan Acer True Harmony gelişmiş bas ve çok boyutlu ses özelliğiyle filmlerin, oyunların ve müziklerin etkilerini derinleştirmek için frekans dengesini ince şekilde ayarlar ve optimize eder.

Acer Avrupa Çevrebirim Bölümü Direktörü Melanie Tarpey: “En yeni ev eğlence projektörümüz şu ana kadar yaptıklarımızın en iyilerinden biri. Acer H7550ST kısa mesafeden yansıtma teknolojisi yerleştirme seçeneklerinde esnekliği arttırırken, kablosuz bir adaptör verilerin aktarılmasını ve yansıtılmasını her zamankinden daha kolay ve pratik bir hale getiriyor. Ev sinema sistemi tutkunları ise, Full HD görsellerle bir araya getirilen 20W stereo ses, film ve oyunları nefes kesici ölçüde gerçek gibi yapan dahili DTS Sound ile benzersiz bir deneyim yaşayacaklar.”dedi.

H7550ST aynı zamanda ilave dinleme seçenekleri için kablosuz bir Bluetooth kulaklığa, yatay veya dikey hoparlöre ses aktarımı yapabilir. Ayrıca, iki ses bağlantı noktası güçlü bir surround ses deneyimi için ilave hoparlör ekleme imkanı verir.

Acer Colorsafe II

HDMI 3D uyumluluğu sayesinde kullanıcılar mükemmel 144Hz 24p Blu-ray 3D filmlerin keyfini 3D Blu-ray oynatıcı ve 3D gözlüklerle çıkarabilecekler. Projektör aynı zamanda DLP 3D uyumludur, yani titreşimsiz bir deneyim için 120Hz çıkış ve bir DLP® 3D kitini destekleyen bir bilgisayar veya görsel-işitsel cihaz ile eşleştirilebilir.

Olağanüstü Bağlanabilirlik, Dijital Yakınlaştırma ve Kaydırma

Acer H7550ST projektör yalnızca 35.7 cm x 24.1 cm x 9.8 cm ölçülerindedir ve 3.4 kg ağırlandıdır. Akıllı telefon, dizüstü bilgisayar ve tabletleri şarj etmek için ikisinde MHL bağlantısı bulunan üç HDMI® bağlantı noktasıyla bu projektör esnek bağlanabilirlik ve anında değiştirme imkanı sunar. Dijital yakınlaştırma ve kaydırma özelliğiyle, kullanıcılar projektörü hareket ettirmeden görüntülenen imajın detaylarını büyütebilirler.

16,000:1 kontrast oranı ve doğal Full HD (1920 x 1080p) çözünürlüğe sahip olan Acer H7550ST bir iç mekanda gün ışığında bile büyük bir ekrana net, canlı görüntüler yansıtır. Dynamic Black teknolojisi içeriği kare kare analiz eden lamba gücü ayarı aracılığıyla kusursuz imaj kontrastı yaratır. Karanlık sahneleri ince şekilde optimum siyah seviyelerine ayarlayarak ve parlaklığı koruyarak yüksek görüntü kalitesi sağlar.

ColorBoost3D 3D veya 2D-3D içerikler yansıtırken bile parlaklığı, bozulmaları ve renk değişimini azaltma özelliğiyle gerçekçi görseller sunar. Dahası, Acer Colorsafe II diğer teknolojilere göre daha uzun renk doğruluğunu garanti etmek için optimum bir 6-segment renk çemberi, güçlü görüntü işleme ve gelişmiş lamba aydınlatması sağlar.

Acer H7550ST standart modda 4000 saate kadar, eco modunda 6000 saate kadar ve ExtremeEco modunda 8000 saate kadar lamba ömrü sağlar.(3)

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer H7550ST kısa mesafe projektörü Mart’tan itibaren 999€’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

  1. Projektörle birlikte satı Müşteriler ayrıca satın almalıdır
  2. Ayrıca satılmaktadıUyumlu bir içerik oynatıcı cihaz ve 3D gözlükler gereklidir.
  3. Lamba ömrü parlaklık dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlıdır ve kullanıcının güç tasarrufu yapılandırmalarını ayarlamasına imkan veren Acer EcoProjection teknolojisi aracılığıyla maksimuma çıkarılabilir
  4. IDC 2013


Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.