-->
World of Tanks’in Yeni Görev Sistemiyle Oyunu Kişiselleştirin

Wargaming oynaması ücretsiz online aksiyon oyunu World of Tanks için yepyeni kişisel görev sisteminin bugün itibarıyla dünya genelinde kullanıma açıldığını duyurdu. Kişiselleştirilmiş görev sistemi ve özgün oyun içi ödüller tüm oyunculara açıldı Wargaming oynaması ücretsiz online aksiyon oyunu World of Tanks için yepyeni kişisel görev sisteminin bugün itibarıyla dünya genelinde kullanıma açıldığını duyurdu. Bu kapsamlı […]

15.01.2015 | ulasufuk

Wargaming oynaması ücretsiz online aksiyon oyunu World of Tanks için yepyeni kişisel görev sisteminin bugün itibarıyla dünya genelinde kullanıma açıldığını duyurdu.

Kişiselleştirilmiş görev sistemi ve özgün oyun içi ödüller tüm oyunculara açıldı

Wargaming oynaması ücretsiz online aksiyon oyunu World of Tanks için yepyeni kişisel görev sisteminin bugün itibarıyla dünya genelinde kullanıma açıldığını duyurdu. Bu kapsamlı sistem, tankçılara farklı harekatlar arasından belirli görevleri seçerek kendi görev deneyimlerini kişiselleştirme fırsatı tanırken, görevlerin başarıyla tamamlanmasının ardından özgün ödüller sunuyor.

Yeni sistemde her bir harekat, oyuncuların arasından seçim yapabileceği bir görevler bütünü şeklinde oluşturuluyor. Oyuncular tek bir harekatla sınırlı kalmıyor ve farklı harekatlardaki görevleri, tüm harekatı oynamaksızın tamamlayabiliyor.

Tankçılar, bir harekatta bir dizi görevi tamamladıktan sonra her görev için belirlenmiş özel bir ödülle mükafatlandırılıyor. Bu ödüllerin içinde kredi, ücretsiz tecrübe puanları, tamamı %100 tank mürettebatına sahip StuG IV (Tier 5), T28 ağır tank konsepti (Tier 7), ?-55 NVA DDR (Tier 9) ve Object 260 (Tier 10) tanklarının yanı sıra kadın mürettebat üyeleri ve Çelik Kız Kardeşliği yeteneği yer alıyor.

İçerik Paketi: 

Çizimler:

Logolar:

Ekran Görüntüleri:

Mürettebat Portreleri:



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.