-->
Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games ve The LEGO Group 2015 İçin Aksiyon Dolu LEGO Video Oyunlarını Duyurdu

Yeni Tuğla Parçalatacak Maceralar Ev ve El Konsollarına ve Mobil Platformlara Geliyor LEGO Jurassic World ve LEGO Marvel’s Avengers Kadronun Ağırbaşları Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, ve The LEGO Group, bugün 2015 yılı için aralarında LEGO Jurassic World™, LEGO Marvel’s Avengers’e ek olarak yeni el konsolu ve mobil oyunların da bulunduğu LEGO® video oyunlarını […]

31.01.2015 | ulasufuk

Yeni Tuğla Parçalatacak Maceralar Ev ve El Konsollarına ve Mobil Platformlara Geliyor

LEGO Jurassic World ve LEGO Marvel’s Avengers Kadronun Ağırbaşları

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, ve The LEGO Group, bugün 2015 yılı için aralarında LEGO Jurassic World™, LEGO Marvel’s Avengers’e ek olarak yeni el konsolu ve mobil oyunların da bulunduğu LEGO® video oyunlarını duyurdu.

“LEGO video oyun serisi bizim için son derece önemli, hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden eğlenceli ve sarıcı bir oynanış ve farklı bir espri anlayışı sunuyoruz,” diyor Warner Bros. Interactive Entertainment Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü David Haddad. “Ev ve el konsollarında ve mobil cihazlarda her yaştan oyuncuya hitap edecek yeni LEGO deneyimleriyle bu başarılı seriyi daha da geliştirmek için sabırsızlanıyoruz.”

“Bu yıl inanılmaz oyunlar ve seride bir çok ilkle LEGO video oyunları için inanılmaz bir yıl olacak,” diyor TT Games İdari Direktörü Tom Stone. “TT Games en tanınmış ve ikonik dünyalarda geçen yeni hikayeler ve karakterlere dayanan eğlenceli LEGO maceraları yaratmaya devam edecek.”

Gelecek LEGO video oyunlarının isimleri şunlar:

LEGO Jurassic World™

Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park ve Jurassic Park III’e ek olarak merakla beklenen Jurassic World’ü de kapsayan LEGO Jurassic World oyuncuların dört Jurassic filmini de tekrar yaşayabilecekleri ilk video oyunu. Oyun Xbox One oyun ve eğlence sistemi, Microsoft Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi; PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemleri; PlayStation®Vita el konsolu eğlence sistemi; Nintendo Wii U™ sistemi; Nintendo 3DS™ el konsolu sistemi ve Windows PC için Haziran’da çıkacak.

LEGOJurassicWorldLogo

LEGO Marvel’s Avengers

Yenilmezler, Toplanın! The Avengers ve heyecanla beklenen devam filmi Avengers: Age of Ultron ve fazlasından hikayeler ve karakterler içeren ilk konsol video oyununu tecrübe edeceksiniz. İnsanlığı kurtarmaya çalışan en güçlü süper kahramanların yerine geçin. Oyun Xbox One oyun ve eğlence sistemi, Microsoft Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi; PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemleri; PlayStation®Vita el konsolu eğlence sistemi; Nintendo Wii U™ sistemi; Nintendo 3DS™ el konsolu sistemi ve Windows PC için 2015 Sonbahar aylarında çıkacak.

LEGO Ninjago™: Shadow of Ronin™

Popüler LEGO Ninjago serisi LEGO Ninjago: Shadow of Ronin ile bugüne kadarki en kapsamlı macerasına kavuşuyor. En yeni LEGO el konsolu oyunu LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu TV şovunun daha önce anlatılmamış hikayesini konu alıyor. Oyuncular Spinjitzu yeteneklerini kullanarak Ninja’larının element güçlerini kullanabilecek ve düşmanları aşıp bulmacalar çözebilecekler. TT Games kuruluşlarından TT Fusion tarafından geliştirilen oyun 2015 Mart ayında Nintendo 3DS™ el konsolu sistemi ve PlayStation®Vita el konsolu sistemi için gelecek.

The LEGO Movie Video Game

iPhone, iPad ve iPod touch için The LEGO Movie Video Game yanlışlıkla dünyayı kurtarmanın anahtarı olduğu sanılan kurallara sadık, ortalama bir vatandaş olan Emmet’i konu alıyor. Oyunda oyuncular Emmet’i kontrol edecek ve kötü kalpli Lord Business’ı LEGO evrenini sonsuza kadar durgunlaştıracak şekilde yapıştırmadan önce durdurmak üzere bir grup yabancıyla birlikte epik bir göreve çıkacaklar. Filmden Batman, Superman ve Green Ninja da dahil olmak üzere 90’dan fazla karakter içeren The LEGO Movie Video Game oyuncuları 45 heyecanlı bölümde, fantastik dünyalar arasında bir yolculuğa çıkaracak. TT Games tarafından geliştirilen mobil oyun App Store’dan temin edilebilir.

LEGO Batman™ 3: Beyond Gotham

iPhone, iPad ve iPod touch için LEGO Batman 3: Beyond Gotham’da Pelerinli kahramanımız DC Comics evreninin süper kahramanlarıyla  güçlerini birleştirerek kötü Brainiac’ın Dünya’yı yok etmesini önlemek için dış uzaya çıkıyor. Oyuncular Justice League ve Legion of Doom üyeleri de dahil olmak üzere 150’den fazla karakterle oynayabilecek, Hall of Justice, Batcave ve Justice League Watchtower gibi ikon mekanları gezebilecekler. TT Games tarafından geliştirilen mobil oyun ilkbahardan itibaren App Store’dan temin edilebilecek.

LEGO Jurassic World’ü takip edin:

https://www.facebook.com/LEGOJurassic

http://twitter.com/LEGOJurassic

http://instagram.com/LEGOJurassic

#LEGOJurassicGame

 

LEGO Marvel’s Avengers’ı takip edin:

https://www.facebook.com/LEGOMarvelVideoGame

http://twitter.com/legomarvelgame

http://instagram.com/legomarvelgame

#LEGOMarvelAvengers



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!