-->
Oyuncular Tarafından Oyuncular İçin Tasarlanan Oyun Notebooku

Exper Xcellerator Oyun Notebooku, oyuncular tarafından oyuncular için tasarlandı… Yenilikçi teknoloji markası Exper, oyun tutkunları için Xcellerator serisine Q5V oyun notebookunu ekledi. Sınırsız dijital yaratıcılığa ulaşarak eşsiz performans talep eden oyuncular için mükemmel bir güç merkezi olan 4. Nesil  Intel® Core™ i7 İşlemci ile geliştirilen 15.6 inçlik yeni Q5V, istenilen her ortamda gerçek oyun keyfini […]

05.01.2015 | ulasufuk

Exper Xcellerator Oyun Notebooku, oyuncular tarafından oyuncular için tasarlandı…

Yenilikçi teknoloji markası Exper, oyun tutkunları için Xcellerator serisine Q5V oyun notebookunu ekledi. Sınırsız dijital yaratıcılığa ulaşarak eşsiz performans talep eden oyuncular için mükemmel bir güç merkezi olan 4. Nesil  Intel® Core™ i7 İşlemci ile geliştirilen 15.6 inçlik yeni Q5V, istenilen her ortamda gerçek oyun keyfini ve mobiliteyi şık tasarımı ile sunuyor.

Yüksek Performanstan Vazgeçemeyenlere

Exper Xcellerator Q5V, Full HD ekran, 4. Nesil  Intel® Core™ i7-4710HQ İşlemci  ve oyun bilgisayarında etkisini hissettiren NVIDIA® GEFORCE® GTX™ 860M 4GB GDDR5 128 bit ekran kartı ile güçlendirilmiştir. GTX 860M önceki nesillere göre %60 gibi büyük bir performans artışı sağlıyor ve Geforce Experience, ShadowPlay™ ve Battery Boost gibi gelişmiş teknolojileri ile oyuncuların hiç olmadığı kadar yoğun ve uzun oynamasına olanak veren mükemmel kombinasyonu sunuyor.
Bu güçlü özelliklerinin yanısıra ileri termal soğutma teknolojisine sahip notebook son sürat çalışırken bile başarılı soğutmasını  ikili fan sistemi ile farkettiriyor. İki adet SSD (Solid State Disk) ile RAID 0 performansı sunan Xcellerator Q5V’de, Call of Duty 4, Far Cry 3, Crysis 3, Watch Dogs, League of Legends, World of Warcarft gibi yüksek donanım gerektiren oyunlar, tüm oyun özellikleri açıkken bile akıcı ve hızlı bir şekilde oynanabiliyor.

Oyun Keyiftir

Xcellerator Q5V arka aydınlatmaya sahip klavye, beyaz çerçeve ile işaretlenmiş W-A-S-D tuşları ve programlanabilir tuş özelliği ile oyunseverlere kullanım kolaylığı sunuyor. Q5V’nin arka kısmına konumlandırılmış olan bağlantı yuvaları ise oyuncuyu kablo karmaşasından uzak tutarak ergonomik bir kullanım sağlıyor.

Realspeed Ethernet, çevrimiçi oynanan oyunlara gerekli bant genişliği ayrılarak kesintisiz ve daha akıcı bir oyuniçi performansı deneyimlemenize olanak veriyor. Subwoofer destekli 2+1 ses sistemi ile güçlendirilen Q5V’de oyuniçi sesler ve ses efektleri oyun keyfinizi arttırıyor.

Windows 8.1 ve FreeDOS işletim sistemi seçenekleri ile piyasaya sunulacak Xcellerator Q5V oyun notebookunun satışına Ocak ayında başlandı.

Ürün Özellikleri;

Exper Xcellerator Diz Üstü Oyun Bilgisayarı

– Intel® Core™ i7-4710HQ İşlemci
– 4GB NVIDIA® GEFORCE® GTX™ 860M Grafik kartı- 15.6″ Full HD 1920×1080 çözünürlük
– 8 Hücreli, 5200mAh Li-Ion pil
– 16GB (2x 8GB) DDR3 1600MHz dual kanal bellek
– 1TB 5400RPM SATAIII HDD
– 128GB / 256GB SATAIII SSD
– Windows 8.1 64 bit İşletim Sistemi

Ürünler ile ilgili detaylı bilgiye  www.exper.com.tr ‘den ulaşılabilir.

 

SEMA2



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.