-->
Microsoft’ta “Oyuncu” Değişikliği!

Microsoft Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Kanal Pazarlama Direktörü Sarper Saraçoğlu, Microsoft Türkiye’ye Xbox Oyun Konsolları’nın yönetiminin de dahil olduğu Perakende Satış ve Pazarlama Bölümü’ne Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Bu görevi 2012’den beri başarıyla yürüten İpek Baykurt ise Microsoft Ortadoğu ve Afrika Bölgesi İş Geliştirme Müdürü KOBİ Segmenti sorumlusu olarak atandı. Türkiye’nin bilişim gücü […]

30.01.2015 | ulasufuk

Microsoft Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Kanal Pazarlama Direktörü Sarper Saraçoğlu, Microsoft Türkiye’ye Xbox Oyun Konsolları’nın yönetiminin de dahil olduğu Perakende Satış ve Pazarlama Bölümü’ne Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Bu görevi 2012’den beri başarıyla yürüten İpek Baykurt ise Microsoft Ortadoğu ve Afrika Bölgesi İş Geliştirme Müdürü KOBİ Segmenti sorumlusu olarak atandı.

Türkiye’nin bilişim gücü Microsoft farklı pozisyonlardaki atamalarla 2015’e hızlı bir giriş yaptı. Microsoft’un “oyun kurucusu” Xbox’un yönetim ekibinde de görev alan İpek Baykurt’un görevine getirilen Sarper Saraçoğlu bundan önce Microsoft Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Kanal Pazarlama Direktörü olarak çalışıyordu.

PepsiCo Satış ve Pazarlama, Frito Lay ve Kraft Foods’ta 15 yıllık profesyonel deneyime sahip olan Saraçoğlu, iş kurma stratejilerinin geliştirilmesi alanında hem ulusal hem de bölgesel alanda tecrübeye sahip. Daha önce aynı görevi başarıyla sürdüren İpek Baykurt ise Microsoft Ortadoğu ve Afrika Bölgesi İş Geliştirme Müdürü KOBi Segmenti görevine atandı.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!