-->
Heroes of the Storm’un Kapalı Betası Başladı

Mücadele başlasın! 20 yılı aşkın Blizzard oyun tarihinden ikonik kahramanların başrolünde olduğu, oynaması ücretsiz, çevrimiçi takım mücadelesi oyunumuz Heroes of the Storm™’un kapalı beta testlerinin Amerika ve Avrupa bölgelerinde resmi olarak başladığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bugünkü açılış oyuna yeni bir Savaş Alanı, yeni bir Kahraman, Dereceli Oyunlar ve çok daha fazlasını ekliyor. Oyuncular beta […]

15.01.2015 | ulasufuk

Mücadele başlasın! 20 yılı aşkın Blizzard oyun tarihinden ikonik kahramanların başrolünde olduğu, oynaması ücretsiz, çevrimiçi takım mücadelesi oyunumuz Heroes of the Storm™’un kapalı beta testlerinin Amerika ve Avrupa bölgelerinde resmi olarak başladığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Bugünkü açılış oyuna yeni bir Savaş Alanı, yeni bir Kahraman, Dereceli Oyunlar ve çok daha fazlasını ekliyor. Oyuncular beta teste katılma şansı elde etmek için Battle.net® hesap yönetimi sayfalarında Beta Profil ayarlarından veya www.HeroesoftheStorm.com adresinden aday olabilirler.

Heroes of the Storm’a eklenen en son yenilikler şu şekilde:

  • Yeni Savaş Alanı — Yeni çöl temalı Savaş Alanı olan Sky Temple oyuncuları kadim Tapınakların kontrolü için mücadele etmeye çağırıyor. Bu Tapınaklar ele geçirildiğinde düşman yapılarına doğru yok edici enerji ışınları yolluyorlar.
  • Yeni Kahraman — Horde’ların Savaş Şefi Thrall Nexus’a katılan en yeni yakın mesafe savaşçısı ve beraberinde Chain Lightning, Windfury ve Earthquake gibi korkutucu yeteneklerle geliyor.
  • Kahraman Ligi — Bu yeni Dereceli Oyun modunda oyuncular (level 30 ve en az 10 Kahramanı olanlar) yalnız veya beş kişiye kadar grup halinde sıraya girebilecek ve benzer yetenek seviyesi ve grup büyüklüğündeki oyuncularla rekabete dayalı, dereceli maçlar yapabilecekler.
  • Draft Modu — Bu modu kullanarak rekabetçi bir takım kompozisyonu oluşturabilir, rakibinizin seçimlerini karşılayabilir ve Savaş Alanı görevlerini domine edebilirsiniz.

En yeni oyun güncellemelerinin tam listesini bu haftaki yama notlarında, ve yeni Kapalı Beta Videosunda görebilirsiniz.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.