-->
Forsaken World: Freedom Falls 4 Şubat’ta Çıkıyor!

Perfect World popüler MMORPG’si Forsaken World için devasa bir genişleme paketi açıkladı. Başlangıç deneyimini zenginleştirecek ve ayrıca yeni bir ırkla yeni bir sınıfı oyuncuların beğenisine sunacak olan Forsaken World: Freedom Falls 4 Şubat’ta yayınlanacak. Bu yeni genişleme paketi, oyuncu deneyimini iyileştirmek için Eyrda dünyasına pek çok yenilik ve geliştirme getiriyor. Özgürlük Limanı’nın düşmesine sebep olan […]

22.01.2015 | ulasufuk

Perfect World popüler MMORPG’si Forsaken World için devasa bir genişleme paketi açıkladı. Başlangıç deneyimini zenginleştirecek ve ayrıca yeni bir ırkla yeni bir sınıfı oyuncuların beğenisine sunacak olan Forsaken World: Freedom Falls 4 Şubat’ta yayınlanacak.

Bu yeni genişleme paketi, oyuncu deneyimini iyileştirmek için Eyrda dünyasına pek çok yenilik ve geliştirme getiriyor. Özgürlük Limanı’nın düşmesine sebep olan Fırtına Lejyonu istilasını takiben, Eyrda tanrıları, ele geçirilmiş vatanlarını geri almak adına göreve çıkan maceracılara güvenli bir sığınak olması için Köken Diyarı’nı yarattılar. Dünyayı saran muazzam kaos, düzenbaz İblisler ırkının ve üç çatallı mızrak kuşanan debuff-odaklı Tormentor sınıfının da ilgisini çekti.

Yeni bölge Land of Origination, yeni ırk İblisler ve yeni sınıf Tormentor dışında, Forsaken World: Freedom Falls ile oyuna bir de yepyeni yüksek seviye ilerleme yolu geliyor. Bunun ismi ise Apotheosis ve oyuncuları Forsaken World’ün tanrılarına katılmaları için zorlayacak. Land of Origination’ın yanısıra genişleme paketiyle birlikte, oyuncuların Fırtına Lejyonu ile savaşırken keşfedebilecekleri yeni Kutup Sınır Bölgesi de oyuna eklenecek.

Yeniden tasarlanmış kullanıcı arabirimi, düzeltilmiş yetenek edinip geliştirme sistemi, yeni zindanları ve etkinlikleriyle Forsaken World: Freedom Falls hem eski hem yeni oyuncular için kusursuz bir oyun deneyimi yaratmayı amaçlıyor.

Oyunla ilgili daha fazla bilgi edinmek ve oynamak için: http://www.arcgames.com/tr/games/forsaken-world

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz