-->
EA ve Visceral Games 3 Şubat’ta Battlefield Hardline Açık Betasıyla Oyuncuları Sokaklara Çıkaracak

Hız ve Strateji Üzerine Kurulu Yeni Polisler Suçlulara Karşı Battlefield Deneyimindeki Aksiyonun Tadına Varın Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) stüdyosu  Visceral Games™ bugün başarılı Battlefield™ serisinin yeni oyunu Battlefield Hardline™ için 3 Şubat ile 8 Şubat tarihleri arasında açık çokluoyuncu betasının düzenleneceğini duyurdu. Beta dünyadaki tüm oyuncular için PC’de Origin™, PlayStation®4, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, […]

31.01.2015 | ulasufuk

Hız ve Strateji Üzerine Kurulu Yeni Polisler Suçlulara Karşı Battlefield Deneyimindeki Aksiyonun Tadına Varın

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) stüdyosu  Visceral Games™ bugün başarılı Battlefield™ serisinin yeni oyunu Battlefield Hardline™ için 3 Şubat ile 8 Şubat tarihleri arasında açık çokluoyuncu betasının düzenleneceğini duyurdu. Beta dünyadaki tüm oyuncular için PC’de Origin™, PlayStation®4, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için sunulacak. Visceral Games bugün ayrıca oyunculara tek kişilik ve çokluoyuncu modlarındaki hikaye, hız ve strateji üzerinde yapılan yeniliklerin Battlefield Hardline’ı nasıl mükemmel bir FPS deneyimi haline getirdiğini gösteren detaylı bir fragman da yayınladı.“What’s New in Battlefield Hardline” fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

“Ekibimiz için camiamızla olan ilişkimizden daha değerli bir şey yok. Onların tutkusu bizim tutkumuzu da besliyor ve aldığımız geri bildirimler de kesinlikle Hardline’ın daha iyi bir oyun olmasını sağladı,” diyor Visceral Games Genel Müdürü ve Battlefield Hardline Baş Yapımcısı Steve Papoutsis. “Önümüzdeki hafta betayı suyunu çıkarana kadar oynamalarını ve geri bildirimlerine devam ederek oyunu daha da iyileştirmemize yardımcı olmalarını istiyoruz.”

Battlefield Hardline serinin takım çalışması ve stratejiye dayanan çokluoyuncu deneyiminin temellerini kullanıyor ve buna bir de hız boyutu ekleyerek oyunun şimdiye kadarki en hızlı Battlefield oyunu olmasını sağlıyor. Açık betada polisler ve suçlular fantezi dünyasını öne çıkaran üç farklı harita ve mod bulunacak. Yeni Hotwire modu suçlular işaretlenmiş arabaları çalmaya, polisler de geri almaya çalışırken savaş alanına yüksek hızlı takipleri getiriyor. Betadaki iki haritada, Downtown ve Dust Bowl’da mevcut olan Hotwire’da başarı takım çalışması ve sürüş becerilerine bağlı olacak. Oyuncular ayrıca Dust Bowl’da Battlefield serisinin ünlü modu Conquest’i de 64 oyuncuya kadar oynayabilecekler**. Ve son olarak da, beta yine Battlefield Hardline’a özel yeni bir mod olan Heist modunu da içerecek. Bank Job haritasında oynanabilecek bu modda suçlular bir banka kasasına girmeye ve çaldıklarını haritadaki saklama noktalarına götürmeye çalışırken, polisler de birlikte çalışarak onları durdurmak için uğraşacak.

Battlefield Hardline betası ayrıca yeni silahlar, araçlar, aletler ve ekipmanlar içeren çokluoyuncu ilerlemesine de erişim sunacak. Oyuncular kayma telleri ve Amerikan arabaları gibi hızlı kaçış yollarını, tutunma kancasıyla binalara giriş yapma taktiklerini veya tutuklamalar, sorgular ve şok tabancaları gibi ölümcül olmayan yakalama yöntemlerini kullanarak yeni stratejiler geliştirecekler. Tüm bunlara ek olarak betada Hacker isimli yeni oyun modunu da görebileceksiniz. Her iki taraftan da bir oyuncunun savaş alanını farklı yollarla hackleyebileceği bu modda güvenlik kameralarına girebilecek, düşmanların yerini tespit edebilecek ve takımlarınıza saldırmaları veya savunmaları için bölgeler önerebileceksiniz. Hacker modu betadaki tüm modlarda oynanabilir olacak.

Battlefield Hardline, Battlefield’a özel yıkım anlarını kaotik şehir savaşları ile LA ve Miami’ye getirecek. Frostbite™ 3 oyun motoruyla güçlendirilmiş Battlefield Hardline çaylak Miami Polis Detektifi Nick Mendoza’nın maceralarını suç ve intikam dolu bir hikaye içinde anlatıyor. Bu hikayede True Detective’ten Alexandra Daddario, Justified’dan Wendy Calhoun ve The Shield’dan Benito Martinez’in de aralarında bulunduğu Hollywood aktör, aktris ve yazarlarından oluşan bir kadro yer alıyor.

Battlefield Hardline PC için Origin, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One ve Xbox 360 için, 20 Mart’ta Avrupa’da satışa çıkacak.

** Conquest modu PlayStation 4, Xbox One ve PC’de 64 oyuncuya kadar destekler. Conquest modu PlayStation 3 ve Xbox 360’da 24 oyuncuya kadar destekler.

###



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!