-->
Dell’in İddialı Tüketici Ürünleri CES 2015’te Görücüye Çıktı

Dünyanın[1] en küçük 13 inç dizüstü bilgisayarı XPS 13, muhteşem ekran performansını, 15 saate varan pil ömrüyle taçlandırıyor. Yeni Alienware 15 ve 17 dizüstü oyun bilgisayarları, masaüstü PC standardında grafik özelliklere sahip. Hızı ve gücü bir arada hissedeceğiniz yeni Alienware serisiyle, harika bir oyun deneyimi sizi bekliyor. Dell’in iddialı tableti Venue 8 7000 de ilklere […]

07.01.2015 | ulasufuk

Dünyanın[1] en küçük 13 inç dizüstü bilgisayarı XPS 13, muhteşem ekran performansını, 15 saate varan pil ömrüyle taçlandırıyor.

  • Yeni Alienware 15 ve 17 dizüstü oyun bilgisayarları, masaüstü PC standardında grafik özelliklere sahip. Hızı ve gücü bir arada hissedeceğiniz yeni Alienware serisiyle, harika bir oyun deneyimi sizi bekliyor.
  • Dell’in iddialı tableti Venue 8 7000 de ilklere imza atıyor. Dünyanın en ince tableti[2] olmasının yanı sıra, bugün için mevcut en iyi ekran teknolojisine sahip olan[3] cihaz, aynı zamanda Intel® RealSenseTM Snapshot Depth kamerası bulunan ilk tablet.
  • Dell’in, kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen ürünlerinden olan Inspiron ürün yelpazesinde; 4k Ultra HD dokunmatik ekran, Intel RealSense 3D kamera ve 5’inci nesil Intel® Core™ işlemci ile en güncel teknoloji, Dell kullanıcılarına standart olarak sunuluyor.
  • Çarpıcı özellikleriyle öne çıkan Dell’in kavisli UltraSharp 34 monitörü, kullanıcıları tümüyle sarmalayan, göz alıcı bir görsel deneyim sunuyor.

Dell, CES 2015 Bilişim Fuarı’nda ödüllü ürünlerden oluşan en yeni tüketici elektroniği portföyünü tanıttı. XPS, Alienware, Venue, Inspiron ve monitör segmentinin en çekici örnekleri, yüksek kaliteli malzeme, şık detaylar ve en son teknolojinin kusursuz bir yansıması olarak kullanıcılara sunuldu.

Dell Türkiye Kategori ve Marka Müdürü Ufuk Tosun; CES’te tanıtılan Dell yenilikleri ile ilgili olarak; Yeni ürünlerimiz, tüketicilerin yalnızca Dell’de bulabilecekleri stil, içerik ve yazılım çözümleriyle bütün kategorilerde çıtayı yükseltiyor. Dell; oyun tutkunları, sürekli seyahat eden teknoloji meraklıları ve günlük kullanımda güncel teknolojiyi tercih edenler için en göz alıcı özelliklere sahip ürünleri bir arada sunuyor” dedi.

XPS 13 ve 15: Bilgisayar Deneyiminizi Bir Üst Seviyeye Çıkarın 

Dell XPS 13, yaşattığı ekran deneyimiyle öne çıkan benzersiz bir kompakt dizüstü bilgisayar. Uzun pil ömrü ile de dikkat çeken XPS 13, aynı zamanda 11 inç’lik dizüstü bilgisayarlarla aynı boyuttaki, benzersiz tasarımıyla, dünyanın en küçük 13 inç’lik dizüstü bilgisayarı olma özelliğine sahip. Windows 8,1’le gelen XPS 13, sınıfındaki en iyi performans için özel geliştirildi. Tek şarjla 15 saat çalışabilen cihaz, 5,7 milyon piksellik UltraSharp Quad HD+ çözünürlüğe sahip. Filmleri ve sunumları göz alıcı renkler ve keskin detaylarla ekrana getiren XPS 13’ün, beşinci nesil Intel Core işlemcisi ve SSD bellek sistemi, yüksek performansa katkı sağlıyor. Dışardayken de kolayca erişim sağlayabileceğiniz cihaz, 1,18 kg’lık[4] ağırlığa sahip.

Bir diğer Dell yeniliği olan XPS 15 ise UltraSharp 4K Ultra HD dokunmatik ekranıyla, görsel alandaki beklentileri fazlasıyla karşılıyor. 8 milyon pikselin üzerinde çözünürlüğe sahip olan 4K Ultra HD ekran, aynı zamanda günümüzde 15 inç’lik dizüstü bilgisayarlarda mevcut olan en yüksek çözünürlük değerini sunuyor. Zengin, doygun renkleri ve çarpıcı parlaklığı sayesinde kullanıcıların içeriklerini en iyi şekilde görüntülemesini sağlayan XPS 15, multimedya tutkunları için baştan çıkarıcı bir seçenek.

Alienware 15 ve 17: Kusursuz Oyun Deneyimi

Alienware 15 ve 17, efsanevi oyun bilgisayarı serisinin en yeni üyeleri. Her iki sistemde de opsiyonel olarak Intel Core i7 dört çekirdekli işlemci ve NVIDIA GTX 980m grafik donanımı yer alıyor. Ayrıca bu bilgisayarlar, yeni nesil Alienware Grafik Amplifikatörü ile de uyumlu. Yeni Alienware 15 ve 17, bir önceki seriden %20 oranında daha ince kasa tasarımına sahip. Seride ayrıca hız ve performansı artırmak için özel bileşenler kullanıldı.

Intel Core i7 ile gelen modeller, Alienware Grafik Amplifikatörü’ne bağlandığında hız performansında gözle görülür artış sağlanıyor. Yeni Alienware 15 ve 17, oyun oynamayı seven herkesin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte. Performans odaklı mekanik tasarıma; bakır, alüminyum ve karbon-elyaf alaşımlarıyla artan malzeme kalitesi eşlik ediyor. 2015’te oyun adına aradığınız her şey yeni Alienware serisinde.

Dell Venue 8 7000 Serisi: Yenilikçi Tasarım, Benzersiz Özellikler

İlk defa geçtiğimiz Eylül ayında Intel Developer Forum (IDF)’de duyurulan Venue 8 7000 Serisi, birçok ilke de imza atıyor. Intel® AtomTM işlemcisi Z3500 serisine sahip olan seri, 6 mm ile dünyanın en ince tableti olma özelliğine sahip. 7000 serisi ayrıca, göz alıcı 2560×1600 OLED ekranıyla, bugünün en iyi ekran deneyimini sunuyor.

Venue 8 7000 Serisi aynı zamanda, çekilen her fotoğraf için bir derinlik haritası oluşturan “Intel RealSense Snapshot Depth Kamera’ya” sahip olan ilk tablet. Dell Gallery uygulaması ile kullanıcılar, seçici filtreleme ve odağı yeniden belirleme olanağına sahip olurken, ön ya da arka fonda bulunan nesnelerin parlaklığını da ayrı ayrı değiştirebilecek. Bunlara ek olarak kullanıcılar, çektikleri fotoğraflarla basit alan ölçümleri de yapabilecek. Örneğin bir kanepenin uzunluğunu ya da bir odanın alan ölçülerini, çekilen fotoğrafla hesaplamak Dell’in yeni tableti ile mümkün. Dell Gallery ayrıca, fotoğrafları akıllı albümler halinde organize ediyor ve Dropbox, Picasa ve Facebook’taki fotoğrafları tek bir yerde topluyor. Bu fotoğraflar daha sonra zaman, yer ya da yüz tanıma sistemiyle otomatik olarak gruplandırılıyor. Dell’in ürettiği en heyecan verici ve yenilikçi cihazlardan biri olan Venue 8 7000, “2015 CES Yenilik Ödülleri En İyi Yenilik Ödülü”nün de sahibi oldu.

Dell Inspiron 7000 ve 5000 Serisi: Yenilikçi Özellikleriyle Şık Kişisel Bilgisayarlar

CES’te kullanıcılarla buluşan yeni Dell Inspiron 5000 ve 7000 Serisi, beşinci nesil Intel Core işlemci ve bugüne kadar bir Inspiron’da bulunan en keskin ve parlak ekran olan 4K UHD dokunmatik ekran seçeneği ile sunuluyor. Ultra-mobil Inspiron 15 7000 Serisi, ince ve hafif gövdesi ile 4K projelerinizi ve eğlence içeriklerinizi yanınızda taşımanız için ideal. Inspiron 15 5000 Serisi’nde ise beşinci nesil Intel Core işlemci ve 8 saate varan pil performansı, 22,7 mm inceliğinde, 2,68 kg ağırlığında bir kasa içinde sunuluyor. Inspiron 5000 ve 7000 Serisi dizüstü bilgisayarlar, sıra dışı bir görselliğe imza atan “True Color” ekran teknolojisine sahip. True Color’la ekranın renk sıcaklığını, canlılığını ve koyuluğunu ortam ışığına göre, dilediğiniz gibi ayarlamanız mümkün.

Yenilikçi Intel RealSense 3D Camera Front F200 de Dell ve Intel’in sunduğu yenilikler serisinin bir diğer üyesi. 3D kamera; oyun, eğlence ve yeni içerikler yaratmak için biçilmiş kaftan. Kullanıcıların, Intel App Showcase’le, kameranın yeteneklerini artıran yeni uygulamalar indirmesi de oldukça kolay. Bu sıra dışı aksesuarla, kişiyi ortamın bir parçası haline getiren uygulamalar eşliğinde farklı oyunlar oynamak ve 3D tarama ya da 3D yazdırma aktiviteleri gerçekleştirmek mümkün.[5]

Dell UltraSharp 34 Monitör: Her Anı Gör, Hisset ve Yaşa

İlk kez Ağustos 2014’te Pax Prime’da sunulan kavisli Dell UltraSharp 34 Monitör U3415W, tüm detayları inanılmaz ayrıntılı bir şekilde, WQHD çözünürlükle sunuyor. Kullanıcıyı sarmalayan, 34 inç’lik panoramik ve kavisli ekran; oyunları ve görselliğin ön planda olduğu uygulamaları, 21:9 en boy oranıyla, mükemmel şekilde görüntülemenizi sağlıyor. Kavisli ekran, görüntü alanını optimize ederek, göz hareketlerini en aza indirgiyor ve düz ekrana göre daha rahat bir izleme deneyimi sunuyor. Güçlü 18W entegre hoparlörlerin yaydığı güçlü ses de kullanıcıları dijital dünyanın derinliklerine çekiyor. Bağlantı özellikleri ise çoklu cihaz desteğiyle monitörden aldığınız keyfi kat kat arttırıyor.

CES Yenilik Ödülleri

 

2015 CES Yenilik Ödülleri En İyi Yenilik Ödülü

Tablet, E-Kitap Okuyucu ve Mobil Bilgisayar Kategorisi

  • Venue 8 7000 Serisi Tablet

 

2015 CES Yenilik Ödülleri’ni Kazanan Diğer Ürünler:

  • Alienware Area-51
  • Latitude Education 13” Dizüstü Bilgisayar ve Mobil Bilgi İşlem Aracı
  • Dell UltraSharp 34 Monitör – U3415W
  • Dell UltraSharp 27 Monitör – UP2715K
  • XPS 13 Dizüstü Bilgisayar
  • Inspiron 15 7000 Serisi Dizüstü Bilgisayar


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!