-->
Assassin’s Creed Unity’nin Ücretsiz Dead Kings DLC’si Çıktı

Ubisoft bugün Assassin’s Creed Unity – Dead Kings’in Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, Windows PC ve PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi için tüm Assassin’s Creed Unity oyuncularına ücretsiz olarak sunulduğunu duyurdu*. Assassin’s Creed Unity’deki olayların ardından Arno’un kefaret yolculuğu onu o zamanlar Franciade ismiyle bilinen Saint-Denis kasabasına ulaştırmıştı. Burada aldığı bir görev onu şehrin derinliklerine, […]

14.01.2015 | ulasufuk

Ubisoft bugün Assassin’s Creed Unity – Dead Kings’in Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, Windows PC ve PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi için tüm Assassin’s Creed Unity oyuncularına ücretsiz olarak sunulduğunu duyurdu*.

Assassin’s Creed Unity’deki olayların ardından Arno’un kefaret yolculuğu onu o zamanlar Franciade ismiyle bilinen Saint-Denis kasabasına ulaştırmıştı. Burada aldığı bir görev onu şehrin derinliklerine, geçmiş Fransız krallarının en iyi saklanan sırlarına ev sahipliği yapan katakomb ağına ve derin mağaralara götürmüştü. Arno Basilica’nın altındaki karanlık sırları ortaya çıkarmak için fenerini kullanarak yolunu bulacak ve hem uzun mesafeden etkili, hem de yakın mesafede ölümcül güçlü Guillotine Gun silahını kullanacak.

Assassin’s Creed Unity – Dead Kings’te oyuncular aralarında Napolyon ve Marquis de Sade gibi tanıdık isimlerin de bulunduğu karakterlerle karşılaşacak ve katakombları kirleten acımasız yeni düşman fraksiyonu Raiders ile tanışacaklar. Oyuncular ayrıca yeni Cinayet Gizemleri, enigmalar ve diğer oyuncularla bir soygun görevi ve özel bir Kardeşlik görevi için güçlerini birleştirebilecekleri işbirliği görevleri gibi ek görevler de yapabilecekler.

Hem tek kişilik, hem de işbirliği modlarında açılan silahlar, ekipmanlar ve kostümler hem Assassin’s Creed Unity’de, hem de Assassin’s Creed Unity – Dead Kings’de geçerli olacak.

Assassin’s Creed Unity hakkında daha fazla bilgi için lütfen UbiBlog’u ziyaret edin, bizi UK Twitter hesabından takip edin, UK Facebook sayfamızı beğenin ve UK Youtube hesabımıza abone olun.

* Xbox One’da Xbox Live hesabı gerektirir. Ek oyun-içi içerik mevcuttur (ayrı satılır).

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.