-->
Acer Liquid Jade S: Daha Hızlı, Daha Güçlü ve Çok Şık

Acer şık ve güçlü 5” 4G LTE Liquid Jade S akıllı telefonun lansmanını yaptı; Mediatek 64-bit sekiz çekirdekli işlemci ve 4G LTE teknolojisiyle geleneksel dört çekirdekli akıllı telefonlardan 2,5 kat daha güçlü; Yalnızca 116 gram ağırlığıyla ince ve ultra hafif; Optimum eller serbest fotoğraflar için 13MP arka ve 5MP ön ses komutlu kameralar; Acer bugün, […]

06.01.2015 | ulasufuk

  • Acer şık ve güçlü 5” 4G LTE Liquid Jade S akıllı telefonun lansmanını yaptı;

  • Mediatek 64-bit sekiz çekirdekli işlemci ve 4G LTE teknolojisiyle geleneksel dört çekirdekli akıllı telefonlardan 2,5 kat daha güçlü;
  • Yalnızca 116 gram ağırlığıyla ince ve ultra hafif;
  • Optimum eller serbest fotoğraflar için 13MP arka ve 5MP ön ses komutlu kameralar;

Acer bugün, Las Vegas Mirage’da Pepcom’s Digital Experience! etkinliğinde Liquid Jade akıllı telefon serisine ilave hız ve performans getiren Liquid Jade S’in tanıtımını yaptı. Orijinal Liquid Jade’e benzeyen yeni S versiyonu 4G LTE bağlanabilirlik, gerçek sekiz çekirdekli işlemci, 64-bit mimarisi ile yeni ve geliştirilmiş kontrol edilebilir ses komutlu kamera özelliklerinin yanı sıra müthiş incelikteki görünümüyle şaşırtmaya devam ediyor.

Efsanevi Hız

Liquid Jade S zarif fakat güçlü bir akıllı telefon olması için yaratıldı. Liquid Jade S, pazarda mevcut olan geleneksel dört çekirdekli akıllı telefonlardan 2,5 kat daha hızlı bir hale getiren en yeni Mediatek (MT6752M) 64 bit sekiz çekirdekli bir işlemci barındırmaktadır. 4G LTE (Cat. 4) desteği dünyanın hemen her yerinde internette gezinme, veri akışı sağlama ve indirme için hızlı bağlanabilirliği garanti eder.

MediaTek kablosuz iletişim kıdemli başkan yardımcısı ve genel müdürü Jeffrey Ju şöyle konuştu: “Yeni Liquid Jade S’in lansmanında yakın ortağımız Acer ile birlikte çalışıyor olmaktan son derece memnunuz. MediaTek teknolojisi LTE’ye global geçişi hızlandırmakta ve MT6752M işlemci tüm pazara yüksek performans getirmektedir. Sekiz 1.5 GHz ARM Cortex-A53 CPU içeren bu çip, Acer’ın müşterilerinin daha hızlı ve daha güçlü Android 64-bit mobil işletim sistemlerine olan taleplerini yerine getirmesine yardımcı olacaktır”.

Bir Mali T760 grafik çipi barındıran Liquid Jade S aynı zamanda oyunların yanı sıra sorunsuz bir kullanıcı arabirimi deneyimi için mükemmel olan yüksek kaliteli görseller ve kusursuz grafik performansı sağlar. Android 4.4 Jelly Bean ile lansmanı yapılan bu cihaz, 2015 yılının ilerleyen aylarında Android 5.0 Lollipop uyumlu olacaktır.

Efsanevi Tasarım

Çarpıcı tasarımlı Liquid Jade ailesinin bir üyesi olan bu cihaz, eğimli yüzeyi ve tümüyle eğimli gövdesiyle hem çok şık hem de zarif.  7,78 mm kalınlığı ve yalnızca 116 gram ağırlığıyla Liquid Jade S pazardaki en zarif ve en ince 5 inç LTE akıllı telefonlardandır; HD dokulu arka tarafının sağladığı güvenli kavrama özelliği sayesinde tek elle tutmak ve kullanmak son derece kolaydır.

Acer Avrupa Akıllı telefonlar bölümü başkan yardımcısı Allen Burnes şunları söyledi: “2014’te lansmanı yapılan ve prestijli Good Design ödülünü alan en güzel telefonlardan biri olarak çok konuşulan ilk Liquid Jade için harika geri bildirimler aldık. Aynı ödüllü tasarımına birçok yeni özellik eklenen Liquid Jade S, Acer’ın ince, hafif ve zarif akıllı telefonunun faydalarını arttırıyor.”

Olağanüstü Kamera

F1.8 açıklığa sahip 13MP arka kamerası sayesinde, ışığın az olduğu her tür ortamda bile mükemmel fotoğraflar üretebilir. 5 megapiksellik bir ön kamera ise, kullanıcılara en iyi selfie çekimlerini sunmak için mevcuttur. Liquid Jade S’in kameraları sesle etkinleştirilebilir ve çekim için “Gülümseyin” to shoot veya arka kameradan ön kameraya geçmek için “Selfie” gibi basit sözlerle kontrol edilebilir ve böylece mükemmel gülüşler yakalanabilir. Sezgisel arayüzü kullanıcılara filtrelerden poz ayarına kadar kameraları üzerinde tam bir kontrol sağlar. Ayrıca, Acer ilk kez Liquid Jade S’de kullanıma sunulan bir dizi özel modu uygulamaya koymuştur: İkili çekim kullanıcıların resim içinde resim ve video içinde video için ön ve arka kameralardan aynı anda yapılan çekimlerden bir kolaj oluşturur ve Gurme Modu Instagram akışlarını iştah açan çekimlerle daha da güzelleştirir. Teknolojiyle çok iç içe olmayanlar için ise, Otomatik Ortam Algılama en iyi kamera ayarlarını sezgisel biçimde yerine getirir.

Dışı Kadar İçi de Güzel

Özel kamera özelliklerinden başka, Liquid Jade S Acer’ın sunduğu en iyi teknoloji geliştirmeleriyle de uyumludur. AcerEXTEND kullanıcıların Windows tabanlı bilgisayarlarını kullanarak, klavyeleriyle yazarak, sürükle-bırak yöntemi ve zengin paylaşımlarla – çoklu görev deneyimini yeni bir seviyeye çıkararak – kablolu veya kablosuz olarak akıllı telefonlarının kontrolünü tümüyle ellerinde bulundurmalarını sağlar. Sunuma eklenen en yeni hizmet, TomTom tarafından sağlanan ve Acer Liquid akıllı telefon kullanıcılarına yaşadıkları ülkede veya yurtdışında herhangi bir veri planı olmadan gezme esnekliği vermek için TripAdvisor POI’den yararlanan ücretsiz çevrimdışı navigasyon yazılımı AcerNAV’dır (1).

Ayrıca, Liquid Jade S opsiyonel(2) hibrid microSD/dual nano-SIM ile birlikte gelir. Kullanıcılar ister kişisel ister iş için olsun, veya uluslar arası seyahat edenler ülkelerinin veya gittikleri yerel yerlerin ağlarında daha organize ve uygun maliyetli olarak tek cihazda iki dünya ile bağlantıda kalmak için microSD kartlarını ikinci bir nano-SIM ile değiştirme esnekliğine sahiptir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Liquid Jade S Ocak ayından itibaren EMEA’daki satıcılarda Cosmic Black & Lunar White olmak üzere iki zarif renk seçeneğiyle 299€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

[1] AcerEXTEND, Acer QuickMode, AcerNAV belirli Acer cihazlarında mevcut olan Acer servisleridir. Temin edilebilirlik SKU, ülkelere, yazılım versiyonuna ve yetkili satıcılara göre değişebilir. Daha fazla bilgiyi acer.com adresinde bulabilir veya yerel Acer servis merkezinizle iletişime geçebilirsiniz.

2 Liquid Jade S (S56) belirli ülkelerde tekli veya hibrid-ikili nano/microSD ile temin edilebilir. Daha fazla bilgiyi acer.com adresinde bulabilir veya yerel Acer servis merkezinizle iletişime geçebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!