-->
2015’te Tüm Philips TV’ler Android’li Olacak

Android ile çalışan ikinci nesil Philips TV’ler 2015’te pazara sunuluyor. 2015’te piyasaya sürülecek tüm Philips TV’ler en son Android Lollipop sürümüne sahip olacak. Android TV özellikli Philips TV’ler hem Google Play Store hem de Philips TV’lerin içeriğine sağladığı erişimle her iki dünyanın da en iyi özelliklerini bir araya getiriyor 5 Ocak 2015 – Dünyada ve […]

06.01.2015 | ulasufuk

Android ile çalışan ikinci nesil Philips TV’ler 2015’te pazara sunuluyor. 2015’te piyasaya sürülecek tüm Philips TV’ler en son Android Lollipop sürümüne sahip olacak.

Android TV özellikli Philips TV’ler hem Google Play Store hem de Philips TV’lerin içeriğine sağladığı erişimle her iki dünyanın da en iyi özelliklerini bir araya getiriyor

5 Ocak 2015 – Dünyada ve Türkiye’de Philips markalı televizyonları pazara sunan TP Vision, Android™ işletim sisteminin Philips TV’lere entegrasyonunu daha da ileri düzeylere taşıyor. Philips Smart TV’ler ve tüm Philips UHD TV’ler de dahil olmak üzere, 2015 Philips TV yelpazesinin tamamı Android TV özellikli olacak.

Avrupa’nin ilk ve tek Android Isletim Sistemli Televizyonlarina pazara sunan TP Vision geçen yıldan bu yana Android işletim sisteminin Philips TV’lere entegre edilmesi konusunda yoğun faaliyet gösteriyor.

Daha fazla uygulama, daha fazla eğlence

Android Lollipop, TV platformuna tamamen entegre oluyor ve Android TV uygulamalarını büyük ekrana taşıyor. Tüm platformlar için tek bir yazılım geliştirme kitine (SDK) sahip olunması sayesinde geliştiriciler bu zengin TV deneyimine ciddi bir erişime sahip olacaklar. TP Vision Smart TV Bölümü Başkanı Albert Mombarg, “Android’in büyük hızla büyüyen ekosisteminin öncü bir üyesi olmanın getirdiği avantajdan yararlanmak istiyoruz. Bu, uygulamalarını artık aralarında TV’lerin de bulunduğu farklı cihaz tiplerine kolaylıkla uyarlayabilecek büyük bir geliştirici tabanını cezbediyor.”

Philips TV’ler Android ekosisteminin ayrılmaz bir parçası

Tüm Android TV ile çalışan Philips TV’ler iki dünyanın en iyi özelliklerini bir araya getiriyor: Google Play Store ve Philips Smart TV platformunun aralarında video-on-demand* ve catch up* TV servisi gibi özelliklerinin olduğu seçeneklere doğrudan erişim sağlanıyor. Buna ek olarak, Android ile çalışan tüm Philips Smart TV’ler OnLive* gibi çevrimiçi oyun hizmetlerine de erişim sunuyor.

Gelişmiş kullanıcı ara yüzü

Piyasaya sürülecek olan Philips Smart TV yelpazesi, yeni Android TV başlatıcısından yararlanan daha da gelişmiş bir grafik kullanıcı ara yüzüne sahip olacak. Bunun tasarım ve yüksek işlem gücüyle birleştirilmesi sayesinde birinci sınıf, akıcı ve rahat bir kullanıcı deneyimi sunulmuş olacak.

Harika görüntü kalitesi ve Ambilight özelliği

TP Vision CCO’su Nico Vernieuwe ise Ambilight’e dikkat çekiyor. Vernieuwe, “Kusursuz görüntü kalitesi, eşsiz Ambilight aydınlatma teknolojimiz, harika tasarım ve Android TV’nin gücünü FHD ve UHD ile birleştirerek Philips TV müşterilerimiz için gerçekten sofistike bir TV sunumunu biraraya getiriyoruz,” dedi.

* Philips Android TV setlerinin temin edilebilirliği ülkeden ülkeye farklılık gösterir. Ayrıca ülkeden ülkeye sunulan hizmet ve özellikler
değişkenlik gösterebilir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!