-->
World of Warplanes Uçuş Okulu Aralık Ayında Akrobatik Manevralara Odaklanıyor

Video eğitimlerin yeni bölümü kanopi tonoyu açıklıyor. Wargaming bugün uçuş aksiyon MMO’su World of Warplanes için yayınladığı yepyeni video eğitimi serisiyle oyunculara gökyüzünde yapılabilen en ünlü ve akrobatik manevraları nasıl gerçekleştirecekleri konusunda rehberlik ediyor. Kanopi tonodan, temel savaş manevralarına ve efsanevi Immelmann manevrasına, dört yeni videonun her biri World of Warplanes oyuncularına uçuş yeteneklerini ilerletmeleri […]

05.12.2014 | ulasufuk

Video eğitimlerin yeni bölümü kanopi tonoyu açıklıyor.

Wargaming bugün uçuş aksiyon MMO’su World of Warplanes için yayınladığı yepyeni video eğitimi serisiyle oyunculara gökyüzünde yapılabilen en ünlü ve akrobatik manevraları nasıl gerçekleştirecekleri konusunda rehberlik ediyor. Kanopi tonodan, temel savaş manevralarına ve efsanevi Immelmann manevrasına, dört yeni videonun her biri World of Warplanes oyuncularına uçuş yeteneklerini ilerletmeleri ve bunu yaparken de müthiş görünmeleri için bir hızlandırılmış kurs işlevi görüyor.

Yayınlanan eğitim videoları, savaşlarda üstün görünmek için gerekli becerileri vermesinin yanı sıra bu inanılmaz manevraların gerçek çatışmalarda nasıl kullanacağına da ışık tutuyor. Bu video serisi, World of Warplanes’in tüm sanal pilotlarına düşman ateşini savuşturmaktan, düşman filosuna yandan saldırı tekniklerine kadar oyunlarını bir sonraki seviyeye yükseltebilmeleri için her şeyi sunuyor.

Serinin ilk videosunun odak noktası olan kanopi tono, peşinizdeki düşmanlardan kurtulmak ve olası tahribatı önlemek için kullanılan bir atlatma manevrasıdır. Kanopi tononun üç farklı çeşidi, oyun kontrolleri üzerinde tam hâkimiyet ve bu manevranın tam olarak ne zaman yapılması gerektiği gibi konular, videoda değinilen detaylardan sadece birkaçı.

World of Warplanes hakkında daha fazla bilgi almak ve hava hâkimiyeti için süregelen savaşa ücretsiz katılmak için tıklayın:

World of Warplanes Hakkında

World of Warplanes, askeri havacılığın Altın Döneminde geçen bir uçuş savaşı MMO’sudur. Oyuncuları, göklerin hakimiyeti için ucu bucağı olmayan bir mücadelenin ortasına bırakan World of Warplanes, oyunculara sanal pilotlar olarak kendi uçuş kariyerlerini oluşturma imkânı sunuyor. 1930’ların çift kanatlılarıyla uçmaktan, Kore Savaşı’nın jet uçaklarını vurmaya kadar hava savaşları tarihinin önemli dönemlerinden uçaklar ve mücadelelere sahne oluyor. Muhteşem grafikler oyuncuları daha önce görülmemiş mücadelelerin içine taşırken, 30 kişilik devasa it dalaşlarında kazanıp kaybetmeyi tamamen oyuncuların taktikleri belirliyor.

 



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.