-->
World of Warplanes için Kış Oyunu Modu Çıktı

Yeni savaş modu, harita ve özel savaş uçağı oyuna eklendi Wargaming bugün aksiyon MMO’su World of Warplanes’e eklenecek yeni Kartopu kış oyunu modunu duyurdu. 18 Aralık’ta başlayacak olan yeni Kartopu savaş senaryosu 15 Ocak’a kadar oynanabilecek. Özel bir savaş arenası, günlük görevler, yeni tek kullanımlık eşyalar ve özel üretim bir uçak, pilotlara bu tatil sezonunda […]

17.12.2014 | ulasufuk

Yeni savaş modu, harita ve özel savaş uçağı oyuna eklendi

Wargaming bugün aksiyon MMO’su World of Warplanes’e eklenecek yeni Kartopu kış oyunu modunu duyurdu. 18 Aralık’ta başlayacak olan yeni Kartopu savaş senaryosu 15 Ocak’a kadar oynanabilecek. Özel bir savaş arenası, günlük görevler, yeni tek kullanımlık eşyalar ve özel üretim bir uçak, pilotlara bu tatil sezonunda keyif vadediyor.

Kartopu modunda, oyuncular rakiplerini bu moda özel olarak oluşturulan Laponya haritasında standart Team Deathmatch kurallarıyla alt etmek için savaşacak. Bu modda kullanılabilen tek araç ise UFO Odin 42M adlı roket yerine kartopu atan bir uçak olacak. Bu hava taşıtı %100 eğitimli mürettebat ve hangar yuvası ile tüm kayıtlı oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor.

Tatil etkinliğinde tek kullanımlık özel eşyalar, Havai Fişekler, Maytaplar ve Duman Fişekleri, belirli savaş görevlerini tamamlayan ve başarı kazanan oyunculara sunulacak.

“Mutlu Yıllar!” görevini tamamlayan oyuncular Dornier Do 17Z-7 Kauz savaş uçağıyla ödüllendirilecek.

World of Warplanes ve tatil etkinlikleriyle ilgili daha fazla bilgi için tıklayın:

İçerik Paketleri:

Logolar:

Çizimler:

Ekran Görüntüleri:

Video:

World of Warplanes Hakkında

World of Warplanes, askeri havacılığın Altın Döneminde geçen bir uçuş savaşı MMO’sudur. Oyuncuları, göklerin hakimiyeti için ucu bucağı olmayan bir mücadelenin ortasına bırakan World of Warplanes, oyunculara sanal pilotlar olarak kendi uçuş kariyerlerini oluşturma imkânı sunuyor. 1930’ların çift kanatlılarıyla uçmaktan, Kore Savaşı’nın jet uçaklarını vurmaya kadar hava savaşları tarihinin önemli dönemlerinden uçaklar ve mücadelelere sahne oluyor. Muhteşem grafikler oyuncuları daha önce görülmemiş mücadelelerin içine taşırken, 30 kişilik devasa it dalaşlarında kazanıp kaybetmeyi tamamen oyuncuların taktikleri belirliyor.

Daha fazla bilgi için:

www.worldofwarplanes.eu



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz