-->
World of Tanks Blitz Android için, iOS ile Platformlar Arası Oynanış Desteğiyle Yayınlandı

Wargaming bugün World of Tanks Blitz Android sürümünün dünya genelinde yayınlandığını duyurdu. Ücretsiz oynanan mobil aksiyon MMO’su Android cihazlarda yerini alırken, iOS sürümü de İngiliz tank serisi, mürettebat yetenekleri, yeni harita ve platformlar arası (iOS ve Android) oynama işlevleri gibi bir dizi yeni içerik barındıran bir güncellemeye kavuştu. Android ve iOS sürümleri 1.5 “İngiliz Çeliği” […]

04.12.2014 | ulasufuk

Wargaming bugün World of Tanks Blitz Android sürümünün dünya genelinde yayınlandığını duyurdu. Ücretsiz oynanan mobil aksiyon MMO’su Android cihazlarda yerini alırken, iOS sürümü de İngiliz tank serisi, mürettebat yetenekleri, yeni harita ve platformlar arası (iOS ve Android) oynama işlevleri gibi bir dizi yeni içerik barındıran bir güncellemeye kavuştu.

Android ve iOS sürümleri 1.5 “İngiliz Çeliği” güncellemesi ile yeni tank serisine kavuştu. 

Wargaming bugün World of Tanks Blitz Android sürümünün dünya genelinde yayınlandığını duyurdu. Ücretsiz oynanan mobil aksiyon MMO’su Android cihazlarda yerini alırken, iOS sürümü de İngiliz tank serisi, mürettebat yetenekleri, yeni harita ve platformlar arası (iOS ve Android) oynama işlevleri gibi bir dizi yeni içerik barındıran bir güncellemeye kavuştu.

World of Tanks Blitz’i Android kullanıcılarına yayınlamaktan ve AAA sınıfı MMO’ları rekabetçi mobil sahasına sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz,” diyen Wargaming Global Operasyonlar Direktörü Andrey Ryabovol, sözlerine şöyle devam etti: “iOS için oyunu ilk yayınladığımızdan bu yana Android sürümü oyuncuların geri bildirimlerini temel alacak şekilde geliştirmek için çalıştık ve Android ile iOS kullanıcıları arasında platformlar arası oynanışı sunmaktan çok mutluyuz.”

Android platformuna çıkışın yanı sıra, World of Tanks Blitz iOS ve Android sürümleri önemli bir güncelleme aldı. 1.5 İngiliz Çeliği adındaki bu güncelleme, aralarında 10 orta tankın bulunduğu İngiliz tanklarını savaş alanına taşırken, Winter Malinovka haritası ve yeni mürettebat yeteneklerini de oyuna ekliyor.

World of Tanks Blitz, Haziran 2014’te iOS için çıktığından bu yana dünya genelinde 10 milyondan fazla yüklemeye ulaşırken, kullanıcı başına günde ortalama 60 dakika oynama süresi ve ortalama 20 dakikalık oturum süresi gibi istatistikler yakaladı. Geride kalan 6 ay süresinde World of Tanks Blitz App Store’da 4,5 ortalama puan alırken, pek çok ülkede iPad ve iPhone için en iyi uygulamalar arasında gösterildi.

Oyunu ücretsiz olarak Google Play ve App Store üzerinden indirmek mümkün.

World of Tanks Blitz hakkında daha fazlası için tıklayın:

World of Tanks Blitz Hakkında

World of Tanks Blitz, sert tank savaşlarına adanmış, ücretsiz bir takım tabanlı MMO aksiyon oyunudur. Akıllı telefonlar ve tabletler için mevcut olan bu oyun, geleneksel dinamik çevrimiçi tank savaşlarına mobil bir bakış açısı getiriyor.

Oyun, World of Tanks markasına özgü en iyi özellikleri almakla beraber, çok yönlü orta zırhlı tanklar, güçlü ağır zırhlı tanklar ve göz korkutan tank yokedicilerinin de içinde bulunduğu bir çok tank geliştirme güçlerini sunuyor. Her sınıfın sahip olduğu birden fazla geliştirilebilir özellik, tüm modellere kendilerine özgü bir oyun stili kazandırıyor.

World of Tanks Blitz basit ve kullanışlı kontrolleriyle devasa makineleri sadece başparmaklarınızla yöneterek savaşa odaklanmanızı sağlarken, gelişmiş oyun mekanikleri ise akıcı oynanış ve taktik zenginliğine fırsat tanıyor.

World of Tanks Blitz hakkında daha fazlası için tıklayın:



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!