-->
The Witcher 3: Wild Hunt’ın İkinci Oynanbilir Karakteri: Ciri

CD Projekt RED, The Witcher 3: Wild Hunt’ın ikinci oynanabilir karakterini duyurdu. Ciri isimli yeni oynanabilir karakter ile Geralt arasındaki geçişin her zaman mümkün olmayacağı belirtilirken, hikayenin açısından da önemli olduğu söylenen anlarda oyuncular onun kontrolünü üstlenebilecek. CD Projekt RED’den Robert Malinowski, “Ciri sadece oyun belirli anlarda oynanabilir. Biz onu hikayeyi daha çekici hale getirmek ve başka bir bakış açısı vermek için […]

16.12.2014 | ulasufuk

CD Projekt RED, The Witcher 3: Wild Hunt’ın ikinci oynanabilir karakterini duyurdu. Ciri isimli yeni oynanabilir karakter ile Geralt arasındaki geçişin her zaman mümkün olmayacağı belirtilirken, hikayenin açısından da önemli olduğu söylenen anlarda oyuncular onun kontrolünü üstlenebilecek.

CD Projekt RED’den Robert Malinowski, “Ciri sadece oyun belirli anlarda oynanabilir. Biz onu hikayeyi daha çekici hale getirmek ve başka bir bakış açısı vermek için sunacağız.” dedi.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!