-->
Son Model Oyunlara Dizüstü Cevap

En iyi grafikli oyunlarda yüksek performans almak ister misiniz? O zaman Gigabyte P34GV2-TR001D uygun bir seçim Gigabyte ’ın oyun serisi, yeni nesil oyunlar için dizüstü çözümler sunuyor. Yılın en çok beklenen yeni nesil grafikli oyunları piyasaya çıktı. Önümüzdeki haftalarda daha da güçlü oyunlar raflardaki yerlerini alacak. Birçok oyuncu emektar PC’lerinin bu oyunlar için yeterli olmadığını […]

02.12.2014 | ulasufuk

En iyi grafikli oyunlarda yüksek performans almak ister misiniz?

O zaman Gigabyte P34GV2-TR001D uygun bir seçim

Gigabyte ’ın oyun serisi, yeni nesil oyunlar için dizüstü çözümler sunuyor. Yılın en çok beklenen yeni nesil grafikli oyunları piyasaya çıktı.

Önümüzdeki haftalarda daha da güçlü oyunlar raflardaki yerlerini alacak.

Birçok oyuncu emektar PC’lerinin bu oyunlar için yeterli olmadığını gördü. Oyun tutkunları yeni nesil oyunlarda ve internet üzerinden başka oyuncularla yapılan yarışlarda artık sabit kalmak istemiyor.

Dizüstü bilgisayarlar istediğiniz her yerde oyun keyfini sunuyor.

Gigabyte oyuncu serisi içerisinde bulunan P34GV2-TR001D model dizüstü bilgisayar, ultra gücüyle oyunlarda en iyi performansı sunuyor.

Tüm gücüne rağmen ürün 20,9 mm kalınlıkla taşınması kolay bir cihaz. 4. Nesil Intel CoreTM i7-4710HQ(2.5GHz-3.5GHz) ile birlikte, Optimus teknolojisini de destekleyen NVIDIA GeForce GTX 860M GDDR5 4GB ekran kartıyla bir dizüstü bilgisayarda çok az göreceğiniz performansta oyun keyfi sunuyor.

8GB DDRIIIL 1600 RAM’ler sayesinde oynanış daha akıcı ve stabil hale geliyor. Cihaz prize takılı değilken yada çok güçlü grafik ihtiyacı yokken Intel HD Graphics 4600 çipset ile daha tasarruflu ve performanslı bir oyun keyfi yaşayabiliyorsunuz.

14″ Full HD 1920×1080 geniş görüş açılı LCD sayesinde grafik kalitesinin en üst noktada tecrübe edebileceksiniz. Ayrıca gece ve güneş altında oyunlarda ekran gözünüzü rahatsız etmeyecek. 5400rpm hızında 1TB 2,5″ sabit disk ile verileriniz daha hızlı yüklenecek.

Sata disk sayesinde, devasa boyuttaki oyunları ve dosyaları dakikalar içerisinde bilgisayarınıza yükleyebileceksiniz.

P34GV2-TR001D özel soğutma sistemi sayesinde, cihazın ısınmasını engelleyerek oyun keyfinizin uzun sürmesini sağlayacak.

Art Sistem tarafından ülkemize getirilen P34GV2-TR001D, rakiplerine göre % 17 daha hafif ve % 28 daha ince. Üründeki ekran kartı bir önceki serilere ait ürünlere göre % 47 daha yüksek grafik performansı sunuyor.

Son Kullanıcı Fiyatı : 4300 TL

 

Cooling

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!