-->
Skylanders, Serinin Tarihinde İlk Kez İki Yeni Element Birden Sunuyor

Yeni Light ve Dark Elementlerini Kullanan Trap Master Skylander’lar Bu Tatil Döneminde Özel Element Görevi Paketlerinde Yerlerini Alacaklar Artık Skylanders Trap Team’de Daha Önce Görülmemiş Element Bölgelerine Erişebilecek ve Kötü Adamları Yakalayabileceksiniz Skylanders® serisinin çıkışından beri ilk defa Skylands dünyasına tamamen yeni iki element – Light ve Dark – ekleniyor. İki yeni Trap Master, Knight […]

23.12.2014 | ulasufuk

Yeni Light ve Dark Elementlerini Kullanan Trap Master Skylander’lar Bu Tatil Döneminde Özel Element Görevi Paketlerinde Yerlerini Alacaklar

Artık Skylanders Trap Team’de Daha Önce Görülmemiş Element Bölgelerine Erişebilecek ve Kötü Adamları Yakalayabileceksiniz

Skylanders® serisinin çıkışından beri ilk defa Skylands dünyasına tamamen yeni iki element – Light ve Dark – ekleniyor. İki yeni Trap Master, Knight Mare ve Knight Light, bu tatil döneminde dünya çapında satışa sunulacak,  Light ve Dark Element Görevi Paketlerinde yepyeni maceralara atılacaklar. Her bir Element Görevi Paketinde bir Trap Master, Light ve Dark kötüleri yakalayabilen özel bir Tuzak ve oyunda özel bir bölümü açacak mekan taşı da bulunacak. Light ve Dark Elemental Görevi Paketleri dün dünyada prestijli mağazalardaki yerini alacak.

Portal Master’lar Skylanders Trap Team evrenindeki yeni bölümleri gezebilecek ve buralarda daha önce görmedikleri ortamları gezerek yeni kötüleri yakalayabilecekler. Bu kötüler arasında Kaos’un Skylands’in en kötü meşhur kötülerinden oluşan ordusunun elit üyeleri Doom Raiders’tan Luminous ve Nightshade de bulunuyor.

“Hayranlarımızın Skylanders serisinin hikayesine kendilerine ne kadar kaptırdıklarını görmek harika bir şey,” diyor Activision Publishing, Inc. Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı John Coyne. “Skylanders evrenine yeni Light ve Dark elementlerini ve kahramanlarını takdim ederek dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımızın Skylands dünyasında yeni sihirler, heyecanlar ve eğlenceler keşfetmelerini sağlıyoruz.”

Light ve Dark elementleri aynı zamanda hayranların öğrenmeye can atacakları yeni hikaye öğeleri de getiriyor. Bir zamanlar Knight Light ve Knight Mare diğer diyarlara hapsolmadan önce Skylands’in koruyucularıydı. Şimdiyse Trap Master’lara katılan Knight Light TraptaniumTM Kılıcını ve Knight Mare de Traptanium Mızrağını kullanarak kötülere karşı mücadele verecek!

Skylanders Trap Team önceki oyunlar Skylanders® SWAP Force, Skylanders® Giants ve Skylanders® Spyro’s Adventure’daki 175’ten fazla oyuncakla birlikte oynanabiliyor. Her karakter Traptanium Tuzaklarını kullanarak kötüleri yenip yakalayabiliyor ve bu sayede oyuncular koleksiyonlarının keyfini çıkarabiliyorlar. Oyun şu platformlarda mevcut: Nintendo Wii™ sistemi ve Nintendo Wii Usistemi; Microsoft Xbox One ve Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi; ve Sony PlayStation® 3 ve PlayStation® 4 bilgisayar eğlence sistemi. Farklı bir macera da Nintendo 3DS el konsolu sistemi için mevcut. Ayrıca Skylanders Trap Team deneyimi Kindle Fire ve Android tabletlerde ve iPad® (3rd  Generation), iPad® (4th Generation), iPad Air™, iPad Air™ 2, iPad mini™,  iPad mini™ 2 ve iPad mini™ 3 dahil olmak üzere iPad®’lerde de yaşanabiliyor.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!