-->
Seçkin Tasarımlı Windows 8.1″ Özellikli Toshiba Encore 2 Tabletler

• Encore 2 WT10-A – Windows 8.1’in tüm özelliklerini yaşatan daha geniş ekranlı, hafif ve ince 25.65cm (10.1”) tablet, ayrıca ilave Bluetooth® klavye seçeneği • Encore 2 WT8-B – tek elle kolay kullanım için optimize edilmiş şık ve yuvarlak kenarlı 20.32cm (8”) tablet • Microsoft® Office 365, Dolby® Digital Plus özellikleri ve geniş bağlantı seçenekleriyle […]

24.12.2014 | ulasufuk

• Encore 2 WT10-A – Windows 8.1’in tüm özelliklerini yaşatan daha geniş ekranlı, hafif ve ince 25.65cm (10.1”) tablet, ayrıca ilave Bluetooth® klavye seçeneği
• Encore 2 WT8-B – tek elle kolay kullanım için optimize edilmiş şık ve yuvarlak kenarlı 20.32cm (8”) tablet
• Microsoft® Office 365, Dolby® Digital Plus özellikleri ve geniş bağlantı seçenekleriyle iş ya da oyun için ideal

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, 25.65 cm (10.1”) Encore 2 WT10-A ve 20.32 cm (8”) Encore 2 WT8-B modellerinden oluşan en yeni Windows 8.1 tablet serisini tanıttı. Beklediğiniz tüm temel özellikler ve daha fazlası her iki tablet modelini ideal hale getiriyor.
Dört çekirdekli Intel® Atom™ işlemciler ile güçlendirilen Encore 2 tabletler, baş döndüren grafik kaliteleri ile en yeni mobil oyunların keyfini çıkarmak için gereken performansı ve hızı sağlarken, daha hızlı başlangıç, internet gezintisi ve çoklu-işlem kolaylığı da sunuyor.
Uygun fiyatlı bir Windows 8.1 tablet ile daha fazlasını görüntülemek ve gerçekleştirmek isteyenler için, zarif ve ince 10.1” Encore 2 WT10-A modeli son derece uygun. Daha büyük ekran tüm medya çeşitlerini için daha parlak, net ve yoğun sonuçlar sunarken, dahili 2 GB hafıza gelişmiş çoklu-işlem ve daha yumuşak performans sağlıyor. Daha fazla taşınabilirlik arayanlar için güzel ve zarif 8” Encore 2 WT8-B portre modunda kullanım için optimize edilmiş.

Bing özellikli Windows 8.1

Hem Encore 2 WT10-A, hem de WT8-B modelleri Bing özellikli Windows 8.1 ile birlikte sunulduğundan pek çok güncel ve kullanışlı özelliğe sahip. Bir yıllık Microsoft Office 365 üyeliğine sahip tabletler, Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access ve OneNote programlarıyla hareket halindeyken bile okuma, düzenleme, yaratma ve belge ya da sunum paylaşma özgürlüğü veriyor.

Şık tasarım

Encore 2 WT10-A ve Encore 2 WT8-B modelleri şık ve seçkin görünümleri ile hemen fark ediliyor ve mükemmel mobil eşlikçiler olarak karşımıza çıkıyorlar. Altın rengi dokunuşlu kaplamaları ve uyumlu ince kenarlıkları Toshiba tabletlere yeni ve benzersiz bir kimlik katıyor. Ergonomi göz önünde tutularak tasarlanan tabletler, daha kolay bir tutuş için yuvarlak kenarlı ve elle tutulduğunda ses kayıpları olmaması için hoparlörlerin yeri de uygun şekilde konumlandırılmış durumda. Küçük boyutu ile Encore 2 WT8-B tek elle kullanım için de uygun. Encore 2 WT8-B modeli portre modunda kullanım için ideal olmakla birlikte, her iki tablet de çok amaçlı kullanım için çok yönlü tasarıma sahip. Böylece ekran film seyrederken ya da e-posta okurken kolaylıkla çevrilebiliyor. Kullanım kolaylığı da tasarımın bir parçası olarak düşünüldüğünden tüm girişler ve tuşlar dikkatli bir şekilde konumlandırılmış; bu özellik cihazları kolay ve hızlı şekilde bağlayabilmeye imkan veriyor. Örneğin Windows tuşu tabletin yan tarafına konumlandırıldığından kullanıcılar bir dokunuşla tam bir deneyime giriş yapabiliyorlar.

Gerçeğe en yakın görüntüler, özgün sesler

Her iki tablette de bulunan, Encore 2 WT8-B’de saniyede 24 kare, Encore 2 WT10-A’da saniyede 30 kare Full HD 1080p video çekim özellikli yüksek kaliteli 5 MP arka kamera ve ön yüzde bulunan ilave kamera video konferans için ideal. Hem ön, hem de arka kameralar daha doğru renk üretiminde ve düşük ışık koşullarında daha gerçekçi resimlerde gelişmiş sonuçlar sağlıyor. Kamera TruCapture ile özelliği ile birlikte, sınıflarda, toplantılarda ve sunumlarda beyaz tahtalardan, dokümanlardan veya projeksiyonlardan görüntü alabiliyor; böylece kullanıcıları yazılı bilgileri tekrar el ile kopyalamak zahmetinden kurtarıyor.

Gelişmiş renk düzeltme özelliği ile okunaklılık kolayca iyileştirilebiliyor. Her iki tablette de düşük yansıma özelliği ile daha net görüntüler üretilirken; ayrıca Encore 2 WT10-A modelinde gürültü seviyesi de azaltılabiliyor.

İki adet iyi konumlandırılmış stereo hoparlör sayesinde sesler son derece net ve etkileyici. Dolby® Digital Plus Gelişmiş Ses özelliği ile kullanıcılar özgün ve çevresel seslerin keyfini çıkarırken, çoğunlukla hoparlörler ve anfi tarafından üretilen gürültüler de ortadan kaldırılıyor.

Her iki modelde de herhangi bir sohbet veya toplantı esnasında arka plan sesleri en düşük seviyeye indirgeniyor, ayrıca Encore 2 WT10-A modeli yankı giderici özelliğine de sahip olduğundan sesler net olarak duyulabiliyor.

Daha fazla üretkenlik için kullanıcı dostu özellikler

Masaüstünden kolayca erişebilen Toshiba Ekran Uygulaması menü yazılarını ve ikonları büyüterek kolayca görülebilmelerini ve ekran üzerinde kullanılabilmelerini sağlıyor. Bu özellik, görüntü ayarlarını değiştirerek hayatı kolaylaştırmanın yanında, özellikle daha küçük boyutlu Encore 2 WT8-B modelinde daha gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

10.1” modeli için optimize edilen ve 8” modeli ile de uyumlu clickpad özellikli Encore 2 için Toshiba Bluetooth® Klavye seçeneği ilave esneklik ve üretkenlik sağlıyor. Uyumlu altın rengi dokunuşlu klavye ve koyu kahverengi kılıf Encore 2 WT10-A modelinin tasarımını tamamlıyor.

Her an hazır ve bağlantıda

Encore 2 WT10-A ve Encore 2 WT8-B sahip oldukları bir dizi bağlantı özelliği ile kullanıcılar video, oyun ve müzik içeriklerini çok hızlı aktarabiliyorlar. Her iki model de içerik paylaşımı için mikro-USB girişine sahip ve bir adet mikro-SD girişi ise diğer Windows cihazları ile eş zamanlı çalışabilmeyi sağlıyor. Ayrıca Encore 2 WT10-A modelinde bulunan mikro-HDMI® çıkışı ile medya içerikleri büyük ekranda gösterilebiliyor. Mikro-SD kart yuvası ayrıca fotoğraflar ve dokümanlar için daha fazla yere ihtiyacı olanlar için 128 GB’a kadar depolama alanı sağlıyor. İçerikler Wi-Fi® bağlantısı ile diğer Windows cihazlarıyla senkronize edilebiliyor ve 8 saatin üzerinde pil ömrü kullancıların diledikleri yerde çalışabilecekleri veya oyun oynayabilecekleri anlamına geliyor.

Bunlara ek olarak, kullanıcılar kablosuz ekran teknolojisi ile televizyonlarını tablete bağlayarak ikinci bir ekran olarak kullanabiliyorlar. Her iki cihazda bulunan özellik daha küçük boyutlu 8” tabletin kullanımını daha rahat hale getiriyor. Böylelikle kullanıcılar geniş gruplarla televizyon ekranında sunum, belge ya da internet üzerindeki videoları paylaşabiliyorlar.

Toshiba Encore 2 WT10-A (10”) ve Encore 2 WT8-B (8”)

  • İşlemciler: Intel® AtomTM işlemci
  • Depolama: 32 GB
  • İletişim: 802.11 b/g/n Wi-Fi®, Bluetooth® 4.0, kablosuz ekran, 5 MP otomatik odaklanma özellikli arka kamera, 1.2 MP ön kamera, dahili mikrofon
  • Ses: Dolby® Digital Plus, 2 x 0.5 W stereo hoparlörler
  • İşletim sistemi OS: Bing özellikli Windows 8.1
  • Bir yıllık Microsoft Office 365 üyeliği, Skype (aylık 60 dakika tüm dünya ile konuşma), Fresh Paint, Xbox One SmartGlass
  • Pil ömrü: 8 saate kadar2
  • Renk: Saten Altın

Toshiba Encore 2 WT10-A (10.1”):

  • Ekran: 25.65 cm (10.1”) 1280 x 800 geniş görüş, 10-noktalı kapasitif dokunma desteği
  • Hafıza: 2 GB
  • Bağlantı: 1x Mikro-USB 2.0, 1 x Mikro-HDMI®, 1 x Mikro-SD/SDHC/SDXC desteği 128 GB’a kadar, 3.5 mm kulaklık / mikrofon kombo girişi
  • Pil ömrü: 9 saate kadar2
  • Boyutlar: 258.8 x 175 x 8.98 mm
  • Ağırlık: 555 g

Toshiba Encore 2 WT8-B (8”)

  • Ekran: 20.32 cm (8”) 1280 x 800 geniş görüş, 10-noktalı kapasitif dokunma desteği
  • Hafıza: 1 GB
  • Bağlantı: 1 x Mikro-USB 2.0, 1 x Mikro-SD/SDHC/SDXC desteği 128 GB’a kadar, 3.5 mm kulaklık / mikrofon kombo girişi
  • Pil ömrü: 8.5 saate kadar2
  • Boyutlar: 210.62 x 132 x 9.48 mm
  • Ağırlık: 385 g


Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz